Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: duch banera :D
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > HTML \ XHTML
Edd_s
Witam, mam taki problem że mam stronę w XHTML 1.1 i są na niej banery we flashu, wszystko jest w pożądku, walidacja ok, tylko że jak strona jest wyświetlana w mozilli to 3 cm nad każdym banerem pojawiają sie migające ich duchy! Może macie pomysły żeby się ich pozbyć? Banery są w pożądku, jak chcecie wiecej informacji to piszcie...
kszychu
Cytat(Edd_s @ 2006-03-10 15:22:46)
pojawiają sie migające ich duchy! Może macie pomysły żeby się ich pozbyć?

Znam jednego księdza egzorcystę jak chcesz. A czy te ICH DUCHY nachodzą cię też w nocy? I kim do licha są tajemniczy ONI?

A poważnie: zrób screena i pokaż jak to wygląda.
Edd_s
hehe też znam jednego egzorcyste tongue.gif oni - oczywiście to banery:D a z screenem jest problem ponieważ na nim ich nie widać np tak jak wampiry nie mają odbicia w lustrze biggrin.gif
Levabul
U mnie (FF 1.5.0.1) wszystko wygląda w porządku, i żadnych duchów niewidze tongue.gif Zdematerializowały się czy jak ?
Edd_s
hmm ja mam Firefox/1.0.7 więc może to poprostu błąd przeglądarki........? P.S. nie jestem nawiedzony biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.