Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: już wiele zrobiliście dla nas...
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
patrycjusz
To będzie mój najpoważniejszy chyba post...
proponuje założyć zakładkę na forum.php.pl gdzie każdy laik (taki jak ja) będzie mógł bezstresowo zadać pytanie (a nie że mu wyskoczy jakiś "twardziel" co spędza 23.59 h na dobe w manualu a później stwarza pozory że jaki zajebisty on to informatyk nie jest) i uzyska od zajebistych ludzi pomoc którzy pomimo tego że pewnie nie mają za bardzo czasu na wgłębianie się w temat(pracują or something...) ale zawsze starają się pomóc... i w tym miejscu szacunek mój składam dla m.in.
scannera, members_of_mayday, omega, deyV,seth, jabol,gajcy, i paru innych bez których dużo rzeczy by się już dziś sypneło (jestem nowy na tym forum ale jak je czytam ostatnio to dochodzę do wniosku że wiele wnieśliście do polskiego php jeżeli można tak ofcouz powiedzieć) i za tą pomoc dzięki bo pewnie jeszcze nieraz będe pod tym adresem czegoś szukał...
scanner
1. Dzięki za zaszczyt.. wymieniony na 1 miejscu.
2. Nie czytasz forum uważnie. Przymierzamy się do uruchomienia działu "Żłobek php".
3. Siedzę w manualu zawsze, gdy nie pamiętam składni funkcji, gdy szukam funkcji lub gdy szukam rozwiązania.
patrycjusz
1.zaszczyt z mojej strony że mogę liczyć na pomoc, smile.gif
2.żłobek się przyda bo kto wie może wśród tych żłobkowiczów pojawić się człowiek który zrobi coś dużego dla polskiego pehapca z ogópólną korzyścią dla nas wszystkich, ale pytanie kiedy mniewięcej rusza?miesiąc,dwa? :?: :?:
3. manual jest ok tylko ja dopiero zacząłem współpracę z php jakieś dwa no może trzy tygodnie temu i zabardzo jest on jeszcze dla mnie że tak powiem "surowy" :? w swej formie (manual ofcouz)
pozdro smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.