Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zaczynanie php
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
rdpan
Wiem że się dużo uczyliście o php ale musieliście od czegoś zacząć ale od czego i kto wam polecił php lub skąd się dowiedzieliście się o tym i mają być tutaj sensowne posty a nie te np że ten topik jest głupi ~!~
scanner
ten topik jest głupi ~!~

Konieczność zastosowanie dynamicznie generowanych stron przychopdzi zawsz,e gdy się okazuje, ze do aktualizacji serwisu trzeba zmodyfikowac to samo w 40 plikach.
KaMeLeOn
Cytat
ten topik jest głupi ~!~

Nie ma to jak wyczerpująca odpowiedź moderatora scannera... laugh.gif
rdpan
Cytat
ten topik jest głupi ~!~

Konieczność zastosowanie dynamicznie generowanych stron przychopdzi zawsz,e gdy się okazuje, ze do aktualizacji serwisu trzeba zmodyfikowac to samo w 40 plikach.

Hehe ja tego nie rozumiem taki z ciebie modernizator że hej tongue.gif
scanner
rdpan: jeśłi czegoś nie zrozumiałeś w mojej wypowiedzi, to wyjaśniam:

Linijka pierwsza - przekora.
Linijka druga - wyjaśnienie czemu zacząłem stosować php.

Czy dobrze mi się wydaje, ze masz mało latek?
[Regis]
scanner --> Chcialem rdpan-a o to samo zapytac... Po dotychczasowych tematach i odpowiedzaj oceniam go na 10 lat smile.gif

No ale odpowiedziec moge - php "spotkalem" przypdkowo... Nie pamietam dokladnie jak. Wiem tylko tyle, ze mialem opanowanego perfekt HTML-a i potrzebowalem czegos nowego smile.gif No i znalazlem - i jestem szczesliwy smile.gif
Dobry Duszek Forum
Ja daje 13 bo przyznał się że teraz do gim idzie...
ramze
Duszek a Ty już jesteś? winksmiley.jpg
Dobry Duszek Forum
Duchy były, są i będą... A co ramze ?
Jabol
Cytat
Duchy były, są i będą...
Przypomina mi się taki cytat z piosenki
Cytat
'Who're you gonna call?'
'Ghost Busters' (churalnie)
scanner
huralnie or chóralnie - that is a question.
a co do Duszka - to ja już mam pomyśł na bota, który ma być na php.pl.
Dobry Duszek Forum
Cytat
a co do Duszka - to ja już mam pomyśł na bota, który ma być na php.pl.

Jestem z tym związany ?
Therronis
scanner: dobry pomysl z tym duszkiem jako botem (jezeli dobrze odczytalem Twoje intencje) - bardzo mi sie podoba. tylko jezeli chodzi o jego imie lub pseudo to chyba "dobry duszek" smile.gif

tylko tematycznie mala rozbieznosc tematow w temacie (wiem, maslo napisalem maslane)

greetz
scanner
Cytat
scanner: dobry pomysl z tym duszkiem jako botem (jezeli dobrze odczytalem Twoje intencje)
Zaraz napisze na DEV - moduly jak to sobie wyobrazam.
Cytat
tylko tematycznie mala rozbieznosc tematow w temacie
Calkiem inteligentne zdanie. Wnosi wiele głębi i tematów do przemyślen w temacie tematyczności tematów tutaj poruszanych.
Omega
Cytat
tylko tematycznie mala rozbieznosc tematow w temacie
laugh.gif

A ja mam kolegę... Mój kolega nazywa się Karol, Bardzo lubięmojego kolegę Karola, ponieważ Karol jest moim Kolegą...

laugh.gif
Therronis
winksmiley.jpg zapomnialem ze tu Hydepark jest
rdpan
Cytat
"]scanner --> Chcialem rdpan-a o to samo zapytac... Po dotychczasowych tematach i odpowiedzaj oceniam go na 10 lat smile.gif

No ale odpowiedziec moge - php "spotkalem" przypdkowo... Nie pamietam dokladnie jak. Wiem tylko tyle, ze mialem opanowanego perfekt HTML-a i potrzebowalem czegos nowego smile.gif No i znalazlem - i jestem szczesliwy smile.gif

Html tesz znam !
Rok temu miałęm 6 z infy tongue.gif
Usagi
To straszne smile.gif Ja rok temu nic nie wiedzialam o php smile.gif

Tanie wino jest dobre, bo jest dobre i tanie.

A wracajac do tematu: php mnie zainteresowalo, bo musialam zaczac zarabiac i nic innego mi do glowy nie przyszlo winksmiley.jpg
[Regis]
rdpan --> 6 z infy to zaden wyczyn (chyba ze masz ze slynnym profesorem Skowronem aka "Jabbar") smile.gif U mnie w klasie w gimnazjum kiedys miala 6 dziewczyna bo ladnego kurczaka na wielkanoc na rysowala...
Omega
A w mojej szkole profesor stawia dziewczynom szustki jak mają pępki na wierzchu... laugh.gif

i to mówie serio. biggrin.gif
Dobry Duszek Forum
A u mnie tyrania - pokazałem umowę z "pewną firmą" (nazwa zmieniona tongue.gif) i ona i tak mi dała tylko 5 sad.gif
Usagi
Spoko - u mnie zaliczenia rozdawali kazdej kobiecie, bo bylo nas tylko 10 na roku smile.gif Wystarczylo wiedziec, co sie ktoremu profesorowi podoba i do czego slabosc maja doktoranci. Choc niektorzy na nogi nie dawali sie nabrac sad.gif
A zanim poszlam na studia informatyczne nawet nie wiedzialam, jak sie wlacza komputer smile.gif A 5 z informy mialam winksmiley.jpg
rdpan
Cytat
Spoko -  u mnie zaliczenia rozdawali kazdej kobiecie, bo bylo nas tylko 10 na roku smile.gif Wystarczylo wiedziec, co sie ktoremu profesorowi podoba i do czego slabosc maja doktoranci. Choc niektorzy na nogi nie dawali sie nabrac sad.gif
A zanim poszlam na studia informatyczne nawet nie wiedzialam, jak sie wlacza komputer smile.gif A 5 z informy mialam winksmiley.jpg

Jedno słowo- Bredzisz !
Usagi
Cytat
Cytat
Spoko -  u mnie zaliczenia rozdawali kazdej kobiecie, bo bylo nas tylko 10 na roku smile.gif Wystarczylo wiedziec, co sie ktoremu profesorowi podoba i do czego slabosc maja doktoranci. Choc niektorzy na nogi nie dawali sie nabrac sad.gif

Jedno słowo- Bredzisz !

Jejku - ciesze sie, ze go zbanowali smile.gif Do najmadrzejszych nie nalezal smile.gif Ale u mnie na studiach tak bylo. I chyba dobre to studia, bo teraz niewiele jest rzeczy, z ktorymi sobie z informy nie radze smile.gif
Omega
...cholera jeszcze nigdy nie poznalełem dziewczyny informatyczki... biggrin.gif A mażę o tym... Krążą legendy że to wspaniałe kobiety... No nic chyba jeszcze poczekam... smile.gif
Fo
taaa, taka niepozorna blondynka w okularach ... ktora jak je zdejmnie zamienia sie w prawdziwa sex bombe.... i w dodatku inteligentna ... mniammm czegi wiecej moze chciec facet .. ? tongue.gif
Therronis
Cytat
taaa, taka niepozorna blondynka w okularach ... ktora jak je zdejmnie zamienia sie w prawdziwa sex bombe.... i w dodatku inteligentna ... mniammm czegi wiecej moze chciec facet .. ?
najlepiej zeby byla jeszcze choc troche perwersyjna w niektorych sprawach winksmiley.jpg biggrin.gif
scanner
Cytat
najlepiej zeby byla jeszcze choc troche perwersyjna w niektorych sprawach winksmiley.jpg biggrin.gif
Np. pisząc po chińsku na europejskiej klawiaturze znajdującej się za plecami?
Usagi
8O
Tego to ja nie potrafie sad.gif Ale za to slucham japonskiego i chinskiego popu smile.gif Umiem tez troche japonski i karate winksmiley.jpg
Perwersyjna, hmmm... Jak sie studiuje ze 150 mezczyznami na roku, to chyba nie mozna sie tego ustrzec... Nie mozna sie tez ustrzec picia duzych ilosci piwa, wiec dobrze miec mocna glowe smile.gif
Cytat

taaa, taka niepozorna blondynka w okularach ... ktora jak je zdejmnie zamienia sie w prawdziwa sex bombe.... i w dodatku inteligentna ... mniammm czegi wiecej moze chciec facet .. ?  

Niestety, raczej nie jestem blondynka i nie nosze okularow (choc grozi mi to, jak bede calymi dniami siedziala przy kompie smile.gif ) Trudno o mnie tez powiedziec, ze jestem niepozorna, raczej mnie wszyscy zauwazaja, jak ide smile.gif

Musze was rozczarowac - wiekszosc moich kolezanek nie spelnia waszych wyobrazen smile.gif
scanner
Cytat
Musze was rozczarowac - wiekszosc moich kolezanek nie spelnia waszych wyobrazen smile.gif
Faceci to stworzenia łatwo przystosowalne tongue.gif smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.