Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] Webstats
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Lethys
WebStats

Adres: www.webstats.kom.pl
Opis : Jest to strona tworzaca statystyki na strony www taka jak m.in stat4u. Uzytkowanie ze strony jest darmowe i bardzo proste.Najpierw rejestrujemy sie , po zalogowaniu dodajemy strone w " dodaj/edytuj . Po dodaniu klikamy na Generator KOdu ktory nalezy wkleic w indexie.

Strona umozliwia nie tylko sprawdzanie odwiedzin ale rowniez oferuje szczegolowe statystyki sprawdza w jakiej barwie goscie ogladaja twoja www , w jakiej rozdzielczosci , na jakim systemie itp.
spenalzo
- brak polskich liter na stronie
- brak wersji demo
- strona kontakt nie działa
- brak jednorodnej czcionki: raz arial raz times

A co do grafiki: nie podboa mi sie top i menu, generalnie wszystkie elementy nie trzymaja sie kupy....

Z FAQ:
Cytat
P. Ile strace czasu ustawiajac staty na swojej stronie?

:|
Lethys
Narazie jest glownie zajmowales sie samym skryptem tongue.gif
Zajec
1) Brak polskiego języka na stronie

2) Brak doctype

3) Brzydki, tabelkowy layout, pełno zbędnych znaczników
TomASS
Ortografia :/ oczywiście jest minusem tongue.gif
Bastion
to co poprzednicy plus :

- jesli wymagasz by bylo jakies logo na stronie gdzie sa uzyte twoje staty, to takie loga udostepnij w roznych wersjach

- nie wykrywa przegladarki mojej : Firefox (Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl; rv:1.8.0.1) Gecko/20060124 Firefox/1.5.0.1)

- jezyk wykrywa jako un, zamiast PL

- brak geolokalizacji

- brak statystyk panstw

- malo przejzyste
Zajec
Cytat(Bastion @ 2006-04-02 09:16:31)
- nie wykrywa przegladarki mojej : Firefox (Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl; rv:1.8.0.1) Gecko/20060124 Firefox/1.5.0.1)

- jezyk wykrywa jako un, zamiast PL

- brak geolokalizacji

- brak statystyk panstw

Heh, to chyba jakaś pomyłka z tymi statystykami. Zostaję przy opracowywaniu własnych i klasie scout.
Fuzja
CISZA! Nie gadać mi tu bzdur. Wejdźcie sobie na [linka brak] i wyślijcie smsa za 10 coś to dostaniecie takie za free bo to skrypt premium sms i nawet grafika jest z tego skryptu domyślna.
mike
~Fuzja zdecyduj się. To za 10zł czy za free tongue.gif
(i po co ten wykrzyknik?)

A poza tym to jest reklama, wywalam linka.
Bastion
Cytat(Zajec @ 2006-04-02 12:54:55)
Heh, to chyba jakaś pomyłka z tymi statystykami. Zostaję przy opracowywaniu własnych i klasie scout.

Zajec smile.gif hmmm smile.gif Mozesz zdradzic cos wiecej na ten temat ? smile.gif
Fuzja
A dlatego, że mnie to wkurza bo ludzie dają do oceny nie swój skrypt tylko skrypt premium sms z odc.pl i to nawet grafiki nie zmienią.
Tylko wykasował napis skąd skrypt pochodzi.
P.S Za 10 cos sms:)
mike
A widzisz, to co innego.
Dzięki ~Fuzja za info.

Zamykam wątek.
W zasadach pisania na tym forum jest
Cytat
Dajemy pod ocene tylko swoje prace.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.