Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php] problem ze skryptem
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
kwas
Witam serdecznie.

Sprawa wygląda tak :
Jestem od jakiegoś czasu użytkownikiem Allegro i w związku z tym aby poprawić skuteczność sprzedaży zakupiłem "panel aukcji". Sprzedający po pewnym czasie zrezygnował ze sprzedaży w/w (wciąż miałem wykupiony abonament) i w zamian podarował mi kod źródłowy. Długo szukałem serwera z php który się nadawał, wkońcu znalazłem : webzdarma.cz Jakiś czas wszystko działało OK. Teraz niestety panel nie działa. Nie wiem gdzie tkwi problem. Próbowałem wgrywać na inne serwery (darmowe) ale na nich jest podobnie.
Może ktoś z Was ma chwilę czasu i jest w stanie sprawdzić gdzie tkwi przyczyna niedziałania panelu, ew. zna jakiś darmowy serwer na którym zadziałą - będzę bardzo wdzięczny.

Panel można ściągnąć stąd : http://zaborze.be/kwas/1.05.rar

Z góry dziękuję.

Pzdr.
kwas

P.S.
Panel jest stary i "biedny", więc raczej napewno na nim nikt nie zarobi - np. sprzedając go na Allegro
Ponadto proszę nie pisać "wykup abonament u kogo innego", gdyż nie będę płacił za coś za co już raz zapłaciłem
Poszę tylko o odrobinę dobrej woli i pomoc przy ponownym uruchomieniu panekla.
zuczek
Ale napisz jaki masz problem. Co się dzieje. A nie "nie działa, pomocy..."
Guest
Nie działa - czyli, po wygenerowaniu przez skrypt kodu i po wklejeniu go na stronę nic się nie wyświetla. Powinny wyświetlić się aktualnie trwające moje aukcje. Próbowałem wielu serwerów, amerykańskich, niemieckich i nic. Jak pisałem wcześniej ok. 2 m-ce temu jeszcze działało na webzdarma.cz Może ktoś z Was posiada dostęp do dobrego serwera z php ... niech wrzuci i sprawdzi czy działa. Wtedy będe wiedział gdzie tkwi problem.

Pzdr.
kwas
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.