Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Cały adres w przegladarce.
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki
cineck
Witam, posiadam od nie dawna domene babimost.net rolleyes.gif gdy na stronie klikam w jakis dzial to w oknie przegladarki widnieje caly czas adres www.babimost.net Jak zrobic aby bylo cos takieg, jak na oficjalneji stronie babimostu ze po kliknieciu na jakis dzial wyswietla sie caly adres np.
Kod
http://www.babimost.pl/index.php?option=content&task=view&id=9&Itemid=26

Moja prosba , jak to ustawic questionmark.gif? winksmiley.jpg

Pozdrawiam

ps. sorka jesli nie ten dzial worriedsmiley.gif
Fipaj
o ile rozumiem, problemem są ramki...?

gdy strona zawiera ramki, url pozostaje niezmienny. solution - wywal ramki!
cineck
Cytat(Fipaj @ 2006-04-13 19:42:38)
o ile rozumiem, problemem są ramki...?

gdy strona zawiera ramki, url pozostaje niezmienny. solution - wywal ramki!

hmmm moze i ramki nie wiem biggrin.gif strona pracuje na silniku post-nuke a ta druga na mango.... ciezko mi cokolwiek powiedziec o ramkach .
yavaho
Twoja strona znajduje sie w ramce.
To jest prawdziwy adres strony:
www.bsto.pl/cineck/strona/html/index.php
cineck
Aha rozumiem. Mam jeszcze jedno pytanie. U mnie na stronie babimost.net w "strefie" Title jest napis "babimost.net". Probowalem edytowac plik index.php strony glownej i wstawic gdzies tam inny napis aby pokazywal on sie w title no...ale nie wyszlo mi. Jak najlatwiej to zrobic questionmark.gif? czy wogole idzie. Bo te babimost.net kompletnie mi tam nie pasuje worriedsmiley.gif
yavaho
Bo strona jest w ramce - i to jest cały problem.
Przegladarka wyswietla title pierwszej ramki z adresu: www.babimost.net/
A Ty edytowałeś plik index.php z adresu: www.bsto.pl/cineck/strona/html/
Jak bedziesz miał strone w ramce, to wyszukiwarki (roboty) internetowe mogą ci wogóle nie zaindeksować podstron.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.