Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: zrobienie witryny
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
TomFF
szukam osoby, która w oparciu o moje pomysły, projekt i sugestie zbuduje dla mnie witrynę: strony tekstowe i podstrony z działem galerie (fotki, klipy); proszę o kontakt na pm
nospor
Przenoszę na poszukuję
Wykrywacz
Czy można prosić cię o jakieś dokładniejsze info co to ma być. Bo jest strasznie ogólnie.
TomFF
Jeslo potrzba więcej szczegółów, prosze o kontakt konkretnie zainteresowanych na pm smile.gif

Witryna ma być dwujęzyczna; kilka działów (opowiadania, i inne tekstowe) dział 'galerie' z pod-działami, stronami tematycznymi i podstronami/kategoriami (tam fotki, klipy); mozliwość updateowania itp.

Mam koncept, materiały, a nawet rozpoczęty projekt na serwie (wizualnie ma byc tak jak jest, tylko trzeba rozbudować, poprawić itd.)

Ważne jest dla mnie bezpieczeństwo, czyli tak napisana stronka, aby osoby trzecie nie mogły tam grzebać....

pozdrawiam

OK, od jakiegos czasu witryna działa; ochotnik się znalazł i zrobił ja;

Teraz czasem potrzbna mi pomoc do drobnych poprawek i zmian, których sam nie zrobię (aktualizacje robię sam dzięki specjalnmeu panelowi)

Czy mógłby ktos mi pomóc w kilu kwestiach? Chodzi o drobne sprawy: wstawienie kilku linków w Ulubione, zmiana ustawień screenów odpalających klipy, wstawienie kilku fotek poza galerią itp....

Na p.m. omówimy resztę...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.