stoprocent
29.05.2006, 16:30:21
Witam , wrzucam porojekt sklepu snowboardowego. Dalej pracuje nad nim takze za wczasu wszytkie uwagi beda bardzo pomocne. Zapraszam.
http://100procent.info/snbshop_2006_v0.1.jpg
vieri_pl
29.05.2006, 17:16:22
Świetne ! Ten grungowy render po boku wygląda znakomiecie, a w ogóle caly lay jest i pojechany i dobrze wygląda

Coś do zarzucenia ? Raczej nie

10/10 :]
Pozdro
siemakuba
29.05.2006, 17:43:32
zajrzałem na pokazany layout 3 razy. Conajmniej dwa razy zobaczyłem coś innego... o co cho? (raz np. był rewolwer nad menu, teraz go nie widzę :)
Porjekt fajny, niesztampowy, z jajem i pomysłem. Myślę też, że trafi w upodobania grupy docelowej a to chyba najważniejsze. Żeby nie było jednak ach-i-och, powiem co mi nie pasuje:
- zielony kolor w tle. To jest niefajny zielony, taki bez wyrazu. Jazda na snowboardzie to akcja, zabawa, radocha - jakoś ten odcień zieleni tego nie oddaje. Wogóle zieleń jakoś średnio mi się kojarzy ze snowboardem. (odczucie zupełnie subiektywne - nigdny nie miałem okazji pojeździć)
- top strony jest strasznie wysoki. W związku z tym content (== to, co chcesz sprzedać) będzie dość nisko. Przy raczej obeznanej z netem grupie docelowej to chyba nie będzie problem. Ale może warto zamieścić gdzieś na górze "Skip to content"? I jeszcze np. przy przeglądaniu produktów tworzyć linki odrazu do jakiejś kotwicy gdzieś niżej? Takie skrollowanie ciągle w dół będzie chyba średnio wygodne.
podsumowując - jak najbardziej OK i na plus! (chociaż ta kolorystyka... więcej życia!) :)
pozdr.
Balas
29.05.2006, 18:53:06
Niby ladnie ale nie o snowboardzie ta strona, przynajmniej mi sie w zaden sposob nie kojarzy.