Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [design] podoba wam się?
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
macza
NOWA WERSJA czy lepsza jest STARA WERSJA , proszę o ocenę tej pierwszej
ActivePlayer
1. tabelki
2. pod ff nowa wersja wyglada... nie wygląda.
3. poziom graficzny obu wersji jest dość mierny

reasumując - nie ma co oceniać.
sinq
przeczytaj jakie wasz "TEAM" ma motto i popatrz na to co zrobiłeś dry.gif
ocena jak wyżej
Master Miko
jak wyżej (ocena też)
+ nie działa javascript...

ogólnie strona jest tak nawalona, że jak ją zobaczyłem to odrazu chciało mi się wyjść :/

ps: jakby w tej starej wersji zamienić ten pamarańczowy na inny kolor... to byłoby dobrze... (wygląd)
ARJ
+ podoba mi się grafika
+ lepsza niż wcześniejsza wersja
- pod FF się sypie
- Not Valid XHTML
Vogel
grafika - groch z kapusta. niespojne, bez pomyslu. ale to w sumie norma u programistow...

kod - odpal chocby pod Operą...
AcidBurnt
grafika, do bani

nie dziala pod FF, pod reszta nie sprawdzam ;p dla mnie FF to odnosnik winksmiley.jpg
hwao
Witac na pierwszy rzuto oka ze jestes poczatkujacym grafikiem smile.gif

Zajmujesz sie rzeczmi nie istotyni pozostawiajac wazniejsze takie jakie byly smile.gif
mike
1. <table><tr><td>Kod</td><td>bardzo</td><td>tragiczny</td></tr></table>
2. Strona wygląda tak jak autor chciał tylko po IE! Widziałeś to w innych, lepszych przeglądarkach?
3. This page is not Valid XHTML 1.0 Transitional! Już nie mówię o Strict, ale Transitional ne potrafić zrobić?
4. Górne manu złożone z obrazków. Błąd! Po co zwiększać objętość strony dla marnego efektu rozmycia po najechaniu.
5. Top zlewa się z menu tworząc jakiś kolorowy śmietnik. Nic nie widać, nic sie nie wyróżnia.
6. Kolumna po lewej tak samo. Jakaś kolorowa sieczka. I dlaczego tam napisy są na obrazku? Tego nie powinno się robić.
7. "Najważniejsze!", "Uwaga!" to powinno być większe niż jakiś 8-9 pixeli.

Ocena 2/10
bełdzio
mam rozdzielczość 1600x1200 i praktycznie nic nie widać :/ i do tego ten txt witaj: IP :| to już zdecydowanie lepiej dać Gościu czy coś w tym stylu, ale nie IP :|
Vogel
no i byki w php ( http://www.macza.boo.pl/!!!POL...k.php?www=lolek jeeej i tak w nieskonczonosc ) - dane wprowadzane FILTRUJEMY!
hwao
mnie sie nawet udalo zdobyc kawalek zrodla
Kod
<?   if($zalogowano<>1)
else
?>
nasty
kolorystyka i rozlozenie textu to doslownie szambo
Plikownik
Co do nwego designu - U mnie w rozdz 1280x1024 słowa w formularzach wpisz maila... i wygram rozciągają mi stronę (mam FF), no i po co ci plik style skoro go prawie nie używasz ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.