Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Obiety -> Front controler
Forum PHP.pl > Forum > PHP
Coyote
Witam wszystkich !
Mam taka sprawe a mianowicie siedze sobie i czytam artykul na php.pl (ten ) i wszystko si czaje o co chodzi wiem jak dziala itp tylko mam jeden problem a mianowicie co w momencie gdy akcja bedzie wymagala podania jakis parametrow np przy dodawaniu do bazy . Co wtedy jak to zrobic bo siedze od chyba 2h i sie glowie i nic nie moge wymyslic . Jak ktos moglby mi podsunac jakis pomysl albo cos bylbym bardzo wdzieczny .

z góry dzieki
Ludvik
Ja ładuję akcje ObjectLoaderem, który czyta konfigurację z plików .ini (można dopisać inny konfigurator), a potem zależnie od ilości wpisów ładuje obiekt w określony sposób. Przy braku lub jednym wpisie instancja jest tworzona z użyciem słowa kluczowego new. Przy dwóch lub więcej wpisach całość zabiera trochę więcej czasu, gdyż obiekt jest tworzony z refleksji. Tutaj masz kod, jakbyś chciał się z nim zapoznać.
Coyote
czym to spakowales ?smile.gif bo nie chce mi sie rarem otworzyc ;]
kurcze troszke zawile to napisales ale moze jak zobacze ten kod to skumam smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.