Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: AJAX/PRADO
Forum PHP.pl > Forum > XML, AJAX
nasty
Mam pytanie:
Mam strone wygenerowana przez prado (3.0.1) i zrbilem link co pobiera z pliku aprc.php (za pomoca advAJAX) dane i wstawiam w div, wyslanie dane to sa tagi prado (np. <com:TTextBox ..... />), jak mam zrobic zeby po "submitowaniu" strony te tagi byly czytane przez prady, i co nawazniejsze zeby te tag byly prztwazana na <input type=...... />

jak nie zromujeliscie o co mi chodzi to postaram sie napisac jescze raz ale z przykladem tongue.gif
mike
Przecież PRADO ma wbudowane kontrolki AJAX'owe.
Tutaj możesz nie dostać odpowiedzi, ale na forum PRADO bez problemu, polecam tam się udać, tym bardziej że jest podforum polskojęzyczne.

BTW: Olej PRADO. Też kiedyś się zachwyciłem, ale kiepskie jest. Zainteresuj się Symfony, to jest coś.
XianN
Cytat(mike_mech @ 24.06.2006, 11:09 ) *
BTW: Olej PRADO. Też kiedyś się zachwyciłem, ale kiepskie jest. Zainteresuj się Symfony, to jest coś.

Heh, zgadzam sie w 100% :-)
nasty
ok, dzieki, wlasnie sciagam symfony, a btw: w czym symfony jest lepsze od prado ?
delta9
Cytat(mike_mech @ 24.06.2006, 13:09 ) *

chetnie poslucham argumentow smile.gif
nrm
symfony jest lepsze w nabawieniu sie nerwicy, tudziez kopaniu po dokumentacji "co to moze byc'.

polecam cakePHP albo code igniter.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.