Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Vertis Web Shooter
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Bastion
Witam,

zamierzam zrobic serwis do generowania miniatur stron WWW, narazie robie sam silnik generatora wiec
projektu graficznego tu nie zobaczycie. chodzi mi glownie o sugestie dotyczace parametrow, ktore moze
ustawic uzytkownik oraz sposob przekazania mu thumba . jako link ? jako strumien ? itd.

http://85.128.86.73/shoot_v2/index.php

Wersja wczesna wiec moga pojawic sie krzaki
ActivePlayer
zainstaluj flash playera na serwerze smile.gif
nasty
Robi zdjecia i fajnie, tylko strasznie meczy (dlugo laduje)
Bastion
ActivePlayer : Jest, nie wiedziec czemu niektorych flashy nie chce robic, np na stronie nyloncoffe. Ale na innych stronach dziala (wp, onet0 podejzewam ze chodzi o wersje flasha w jakim wykanony jest element...

Nasty psycho : Wolno bo to moj komp domowy, slabe lacze DL/UL
witus
Niezłe smile.gif Gratki! snitch.gif
tiraeth
Świetny pomysł smile.gif Powiem Ci, że gdybyś miał to na serwerze zewnętrznym (24h/dobe) to mógłbyś na tym zarabiać smile.gif (sms paying) biggrin.gif

Oczywiście po dopisaniu WebAPI biggrin.gif
kwiateusz
hmm, a mojego forumi nie lapie.. ibplanet.pl po prostu czarny obrazek...
Bastion
lapie lapie, tylko dodawalem nowe rozmiary :] i musiales w tym czasie tongue.gif
kwiateusz
a no możliwe już działa winksmiley.jpg podoba mi sie to biggrin.gif
Hardknox
Jak bedziesz chcial to ugraficznic, zglos sie do mnie, warto wspierac takie inicjatywy...

PS. Bardzo ciekawe rozwiazanie
Vengeance
Brawo! A jaki soft za to odpowiada?
strife
Cytat(Vengeance @ 9.07.2006, 15:43 ) *
Brawo! A jaki soft za to odpowiada?

http://forum.php.pl/index.php?showtopic=17108

Co do skryptu bardzo fajna sprawa, podoba mi się winksmiley.jpg

ps. literówka na stronie "Rozamir"
hwao
Genialny pomysl smile.gif
Wykonanie bardzo dobre, grafika dobra polityka webedz uzytkownika i wroze temu bardzo dobra przyszlosc smile.gif
Bastion
@Hardknox : Dzięki za propozycje smile.gif Ale Gimp nie jest mi obcy

@Vengeance : Slackware, X.org na ukrytym displayu, Firefox+Plugin, klient i serwer w php komunikujace sie za pomoca gniazda Socket.

@strife : Dziekuje - poprawione

@hwao : jeszcze duzo do zrobienia - czasami za szybko robi shoota, a kolejka czasami robi crasha. no i te animacje Flash, niektóre łapie - niektóre nie. ale prace posuwaja sie do przodu z dobrymi postepami smile.gif
Cysiaczek
Bastion: Ja bym jeszcze dodał analizę kodu strony i wyszczególnił linki itp. potem zrobiłbym mape na obrazku i dopiero posłał do usera. Masz wyzwanie:) [don't kill me;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.