Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: błedy, błedy i jeszcze raz błędy
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
smajster
  1. <?php
  2. if($_GET["action"] == "usun")
  3. {
  4. echo $_POST["id_zamowienia"];
  5. $pyt = "DELETE * FROM "._dbOrders."."._dbtOrderProducts." WHERE id_zamowienia = ".$_POST["id_zamowienia"];
  6. $rezult= mysql_query($pyt) or die(mysql_error());
  7. echo "$pyt ==> $rezult";
  8. $pyt = "DELETE * FROM "._dbOrders."."._dbtOrders." WHERE id_zamowienia = ".$_POST["id_zamowienia"];
  9. echo $pyt;
  10. $rezult= mysql_query($pyt) or die(mysql_error());
  11. echo "$pyt ==> $rezult";
  12. echo"usunolem";
  13. }
  14. ?>

Albo jestem juz tak zmordowany przez ta robienie nad tym od rana albo slepne na starosc. Ale gdzie tu jest jakis blad?

wyskakuje tekst:

1DELETE * FROM zamowienia.produkty_zamowione WHERE id_zamowienia = 1 ==>DELETE * FROM zamowienia.zamowienia WHERE id_zamowienia = 1Something is wrong in your syntax obok'* FROM zamowienia.zamowienia WHERE id_zamowienia = 1' w lini 1

Sorki za takie serie pytan ale strasznie mi sie spieszy z robota, a nad takimi bledami spedzam z godzine jak jestem juz tak zmeczony.

Pozdrawiam,
Smajster
Gość
DELETE FROM, a nie DELETE * FROM, tutaj się nie wskazuje pól tylko kasujesz rekordy.
Pozdrawiam
mike
Nieznajomość Regulaminu, łamanie go i głupi temat ....

Zamykam,
Jak na PW prześlesz listę złamanych zasad określonych w Regulaminie oraz w zasadach pisania na forum Przedszkole to otworzę.

PW powinno zawierać link do tego wątku
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.