maciejk
17.08.2003, 00:22:50
MaM apacha 1,3 i zainstalowalem sobie jeszcze serwer poczy kerio ,mam problem bo jak w explorerze wpisuje moja domene to wyswietla mi webmail a nie strone startowa z apacha. Jak zrobic zeby webmail odpalal sie z podstrony np: domena.pl/mail ?
A znacie jakies lepsze serwery email?
FiDO
17.08.2003, 18:36:02
Nie znam tego programu, wiec strzelam ze zmodyfikowal on config apache'a. Musisz przywrocic sobie poprzednie ustawienie i ustawic alias'a na katalog z webmailem, jesli chcesz tak jak pisales.
maciejk
17.08.2003, 18:44:04
A jaki znasz dobry serwer poczty? A ten moj to on raczej nic nie modyfikuje tylko tak jakby zaklada swoj serwer i jak jest on wlaczony to nie moge wlaczyc apacha a jak mam apacha to nie moge wlaczyc serwera poczty, jak mam odpalony serwer poczty i wpisze np. mojadomena.pl/podstrona to nie wyswietla mi sie 404 apavha tylko strona z tego serwera poczty ze nie ma takiego pliku.
FiDO
17.08.2003, 19:57:16
Ah taki to serwer... No to musisz poszukac w opcjach gdzies, zeby nie stawial tego swojego serwera www, a jesli sie nie da to zmien program.
Ja nie znam dobrego, bo nie bawilem sie tym, ale ktos tu kiedys polecal MDaemon, wiec moze to sprobujesz.
maciejk
17.08.2003, 20:01:30
wlasnie zainstalowale mdaemon 6.8 masz moze nieco starsza wersje np.6.5? bo mi jest potrzeba?
FiDO
18.08.2003, 20:24:48
A skad mam miec.. przeciez napisalem, ze sie tym nie bawilem, a polecilem w ciemno, bo pamietam jak kiedys ktos to komus polecal.
Poszukaj w wyszukiwarkach, napewno znajdziesz.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.