Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z forum...
Forum PHP.pl > Forum > PHP
Pascha2000
Witam!
Mam taki problem.Posiadam forum na serwerze kumpla.Skończył mu się niedawno termin danej domeny.Forum przez pewien czas nie działało.Kiedy już przedłużył okres na domenę forum zaczeło źle funkcjonować.Oczywiście zostało przekierowane na nowy adres.
Na forum co chwilę pojawia się komunikat że nie przeglądarka nie może odnaleść takiego pliku.Oczywiścioe w czasie przeglądania forum i logowania się.Komunikat pojawia sie przewaźnie co druga odsłonę.
Kumpel u którego mam stronkę powiedział że wina na pewno nie jest spowodowana z jego winy gdyź wykonał wszystko prawidłowo.

Macie jakieś propozycje na rozwiązanie tego problemu?
cahe
Podaj może adres forum? Nic ciekawego nie powiedziałeś.
Pascha2000
http://217.113.226.155/%7Edawid/forum/
BzikOS
U mnie działa wszystko ok. Spróbuj wyczyścić cashe w przeglądarce.
Pascha2000
może działa dlatego że nie byłes zalogowany..

czyściłem nic nie dalo:(
spenalzo
Ponieważ nie byłeś łaskaw napisać co to za forum - czy własne czy phpBB czy inne - zakładam, że phpBB.
Wiec w konfiguracji forum musisz wpisać w jakieś pole katalog dla ciastek czy jakoś tak.
Pascha2000
oczywiście to forum phpBB.Sam bym nie potrafił zrobić .Dopiero zaczynam przygodę z językiem html i php
spenalzo
Cytat
oczywiście to forum phpBB.Sam bym nie potrafił zrobić .Dopiero zaczynam przygodę z językiem html i php

To napisz jeszcze czy to co podałem działa.
cahe
Cytat
Ponieważ nie byłeś łaskaw napisać co to za forum - czy własne czy phpBB czy inne - zakładam, że phpBB.
Wiec w konfiguracji forum musisz wpisać w jakieś pole katalog dla ciastek czy jakoś tak.

Oprócz ciastek jest jeszcze pole w:

Konfiguracja -> Ścieżka skryptu Ścieżka pod którą znajduje się phpBB2 relatywnie do nazwy domeny... sprawdź również to.
Pascha2000
Dzieki juz teraz za pomoc.Czy działa sprawdzam.Teraz wyjeżdzam na kilka dni.Jakby coś było jeszcze nie tak to dam znać.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.