Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ocena układu strony psm.glubczyce.info
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
dczerner
Oceńcie układ elementów strony. Baner i footer jest jeszcze w przygotowaniu, jest to narazie szablonik strony. Czekam na ocenę, nawet jeśli będzie krytyczna, ale szczera. rolleyes.gif
Zajec
Układ elementów? Czyli mamy powiedzieć, czy podoba nam się, że na górze jest top, na dole footer, na lewo menu a na prawo treść? blink.gif
shpyo
a link?
nasty
~shpyo: w tytule topicu tongue.gif
Jedyne co nie jest ochydne to moze top, ale reszta bez nadziejna sad.gif
kwiateusz
strona jak strona... standardowy układ. Tyle że można pochwalić za opracie tego na divach....
dczerner
No to co poponujecie zmienić aby było ładniej? Wydaje mi się, że menu jest beznadziejne, może jakieś propozycje w jakiej kolorystyce by lepiej pasowało? Czekam na konkrety co zmienić na stronie i co lepiej by wyglądało. Z góry dzięki.
shpyo
Cytat(nasty_psycho @ 23.07.2006, 09:01 ) *
~shpyo: w tytule topicu tongue.gif
Jedyne co nie jest ochydne to moze top, ale reszta bez nadziejna sad.gif

Ja chcę KLIKALNY LINK! Nie chce mi się kopiować adresu do paska z adresem. Może w regulaminie napisać, że jezeli dają ludzie coś do oceny to TYLKO z KLIKALNYM LINKIEM?
dczerner
hheheehheeheheh uhuhuhuuuu ale się naśmiałem, niewiedziałem że można być tak leniwym
Cytat
Ja chcę KLIKALNY LINK! Nie chce mi się kopiować adresu do paska z adresem. Może w regulaminie napisać, że jezeli dają ludzie coś do oceny to TYLKO z KLIKALNYM LINKIEM?
nasty
no, w sumie to shpyo ma racje, ta se skopiowaniem bo to było jeszcze rano, i musiałem sie rozruszać tongue.gif, ale godzinę później bym nie skopiował biggrin.gif
dczerner
No tak czas jest cenny, mi to zajeło 3 sec. biggrin.gif Więc lepiej podam taki klikalny link snitch.gif psm.glubczyce.info guitar.gif

My tu tak gadu gadu, a ja dalej niewidze rzadnej propozycji zmian na stronie. worriedsmiley.gif Czekammmmm
Cysiaczek
Mam prośbę - czy uszanujesz zdrowie odwiedzających? Od siedzenia przed monitorem mam fatalny wzrok, ale Ty chcesz mi go zrujnowac do końca :roll2: Te nutki w tle powodują straszny oczopląs - może strona byłaby ładna, gdyby dało się ją wogóle ogądać. Prosze zmien te nutki...
ActivePlayer
dołącze sie do Cysiaczka... zastanawiam sie jak bardzo bolą Cie teraz oczy.
shpyo
Cytat(dczerner @ 23.07.2006, 12:29 ) *
No tak czas jest cenny, mi to zajeło 3 sec. biggrin.gif Więc lepiej podam taki klikalny link snitch.gif psm.glubczyce.info guitar.gif

Może ja wolę te 3 sekundy wykorzystać na coś bardziej konstruktywnego?
Cytat
My tu tak gadu gadu, a ja dalej niewidze rzadnej propozycji zmian na stronie. worriedsmiley.gif Czekammmmm

Zrób ją od nowa poprostu. Zobacz jak teraz strony wyglądają. Strona wygląda jak z 1992 roku smile.gif.

ps. jak widzę taką stronę, to aż przypominają się moje pierwsze strony robione w microsoft frontpage'u winksmiley.jpg
spenalzo
Cytat(shpyo @ 23.07.2006, 13:22 ) *
Może ja wolę te 3 sekundy wykorzystać na coś bardziej konstruktywnego?

Najdurniejsze zdanie dnia, gratulacje blinksmiley.gif Leń śmierdzący i tyle.

Natomiast co do strony, to...cóż... miażdząca krytyka. Tu nie ma co poprawiać, po prostu nacisnij "Delete" na folderze z tą stroną, a bedziesz mieć łatwiejszy start tongue.gif
vieri_pl
Tragedia :-/ Dawno nie widziałem tak fatalnie wykonanej strony. Jesteś chyba początkującym programistą. Tło w ogóle nie na miejscu,na środku ochydny frames, a w niej marquee... Fatalnie!

Ja bym proponował zacząć wszystko od początku, a nie zmiany...
dawhol
jak dla mnie to zmien caly design
Turgon
Mała uwaga. Tego już nie oceniajcie. Pojawiła się nowa wersja.
dczerner
dzięki Turgon smile.gif Nową wersje oceniajcie TU
nospor
@dczerner
Temat: Tematyka i zasady panujace na forum OCENY
i zeby mi to bylo poraz ostatni... jesli nie wiesz o czym mowie, to:
Cytat
Wszelkie kolejne wersje danego projektu proszę umieszczać w tym samym wątku, zgodnie z zasadą : jeden projekt = jeden wątek.

Pozwoli to zmniejszyć bałagan na forum oraz pokaże rozwój ocenianych projektów w czasie.

zamykam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.