nudziło mi się wieczorem i postanowiłem sobie zrobić layout. W miejsce zdjęć hotelu wstawiłem zdięcia kwiatków, gdyż nie mam zdjęć żednych budynków. Proszę o ocenę i rady.
Top jest naprawde niezly, coś pod retro mi podchodzi, podoba mi się zmien tylko czcionke "hotel. oferta itd." oraz obniż napisy "strona główna, mapa strony "
Gorzej jest nizej ;] Tło jakie dobrales pod text nie pasuje ;] (za jaskrawe?, za jasne? nie wiem ;] - poeksperymentuj)
Pododawaj na całosci wiecej bajerów, dodaj paski w stopce, lekki gradient na tlo i bedzie dobrze ;]
ps. wywal te kwiatki a jesli juz cos dajesz przykladowego to niech to bedzie dobrej jakosci
Bastion
13.08.2006, 19:11:02
podoba mi sie kwiatek. tylko.
wht
16.08.2006, 12:56:41
Kolorystyka do bani, wygląda to jak strona towarzystwa ekologicznego, a nie hotelu. Pozatym ta czcionka w top'ie też mi jakoś nie przypadła mi do gustu. 5/10
Balon
16.08.2006, 13:23:20
kolejna Twoja strona - szablonowo zrobiona.... brzydka, nieciekawie zrobiona, kolorystyka nie pasuje ani styl do tematyki hotelowej.... www hotelu - proste, delikatne kolory a to to nada sie najwyzej na... PPM -> Delete ale nie martw sie robisz postepy - zrezygnuj ze standardowych, szablonowych schematow ! sproboj wymyslic cos od siebie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.