Serwer stoi na FreeBSD i oto co potrzebuje i co mi admin odpisal (ostatnia informacja zeby nie przynudzac)
1. mod_rewrite w apache
Cytat
Jeśli chodzi o zmiany konfiguracji przez użytkownika, należy użyć plików htaccess (bez kropki na początku).
mod_rewrite nie może być zainstalowane na serwerze. Nie ma tego w oficjalnych portach dla FreeBSD.
mod_rewrite nie może być zainstalowane na serwerze. Nie ma tego w oficjalnych portach dla FreeBSD.
2. CRON i wywolanie skryptu php. php jest jako modul.
Cytat
Nie ma cron dla użytkowników. Można to zrobić jako demona np. w java (tak jak napisałeś chat).
Jeśli takie rozwiązanie jest dla Ciebie nie do wykonania, prześlij skrypt w Perl lub sh (bash), a rozwiązane to zostanie inaczej. Skrypty w php, ani wywoływanie lynx'a nie jest możliwe.
Jeśli takie rozwiązanie jest dla Ciebie nie do wykonania, prześlij skrypt w Perl lub sh (bash), a rozwiązane to zostanie inaczej. Skrypty w php, ani wywoływanie lynx'a nie jest możliwe.
Potrzebuje argumentow do "walki" z adminem. Niestety ja sie na serwerach nie znam. Dlatego bardzo prosze o pomoc.
ps. Przepraszam ze na tym forum to pisze a nie na grupie do FreeBSD, ale mam swoj powod i nie moge go zdradzic