Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Programista] Do GRY Internetowej
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
_Martin_
Witam

Mam do państwa oferte, chodzi mi o współprace z programistą php, mysql ,ktora zna sie na tych rzeczach bardzo dobrze.
Odrazu mowie oferta nie tyczy się ^$$^. Ale nie wykluczam takowej opcji.
Chodzi oto ze mamy gre którą trzeba nieco zmodyfikować, smile.gif Zrobić lub zmienić aktualny silnik gry.
Jest to manager piłkarski dobrze znany w sieci. [Chodzi o tą tematyke].

W Przyszłości moge płacić, takiej osobie, powiecmy jakiś %, z wypracowanych zysków.
A Bedą takie gdyż do tego projektu przyłożyliśmy się i mamy:

+ Dobry serwer
+ Domenę
+ Reklame
+ Zapewnioną Współprace z kilkoma ogromnymi portalami [Reklama i Partnerstwo]
+ Pozycjonowanie, prowadzone przez specjalną firmę zajmującą się tym!
+ Makretig Mix [Produkt, cena, promocja dystrybucja]

Więc jak widac wszystko zapięte na ostatni guzik.
Tylko brakło nam srodków pienięznych na edycję silnika!
Mam nadzieje ze znajdzie sie osoba która podejmie się tego zadania, w zamian gwaranuje % zysków, ew stałą co miesięczną pensje, za włożony wkład, lecz dopiero po czasie jak gra ruszy i poistnieje w sieci ze 2-3 miesiące! A Zyski moga być ogromnę bo to nie tajemnica! smile.gif

Pozdrawiam, Martin Popławski,
Oferty prosze na PW

/////////////////////////////////
Nie chcę pisać i śmiecić forum więc napiszę iż, oferta została zaktualizowana i jest [Aktualna]
Więc zapraszam do współpracy.
nospor
Zobaczmy gdzie topic zostal zalozony.... hmm.... a juz widze:
Praca oferowana

Polskie prawo mowi, iz za prace nalezy sie wynagrodzenie....hmmm. co za glupoty w tym prawie gadaja....winksmiley.jpg
No dobra, do czego zmierzam? Ano tak: Przenosze smile.gif
_Martin_
Prawo mówi, że można brać osoby do inwestycji, osoba taka coś wkłada, a potem wyciąga. heh banał biggrin.gif
Diablos
Cytat
Polskie prawo mowi, iz za prace nalezy sie wynagrodzenie

Jesli podpisanie zostanie umowa. W przeciwnym wypadku wyglada to tak jak dżentelmenska umowa miedzy PZPN i Beenhakerem smile.gif
_Martin_
REaktualizacja

CZYTAJ W/W TEKST!.
Martio
A można zobaczyć tą mega grę z mega promocją? Może jakiś link?
yasiek
Z tego co widzę, to już któryś raz pojawia się oferta pracy dla programisty przy tym projekcie... widocznie nie cieszy się aż takim zainteresowaniem... przynajmniej ze strony phpowców tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.