W imieniu naszego Klienta, firmy świadczącej usługi w zakresie wykorzystania nowych mediów oraz technologii w biznesie poszukujemy:

WEB PROJECT MANAGER'a
(j. rosyjski)

Opis stanowiska:

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna z prowadzenie projektu mającego na celu stworzenie nowego serwisu internetowego na rynek rosyjski.

Do zadań Web Project Managera należała będzie zarządzanie zespołem projektantów, grafików i programistów, udział w pracach projektowych, analiza potrzeb odbiorców serwisu oraz jego klientów oraz projektowanie rozwiązań.
Zatrudniona osoba będzie również odpowiedzialna za wybór rozwiązań technologicznych oraz partnerów, prowadzenie z nimi rozmów i negocjacji oraz dbanie o poprawny przebieg współpracy.

Celem pracy osoby na ww. stanowisku, jest stworzenie interaktywnego serwisu internetowego odpowiadającego na potrzeby internautów oraz aplikacji internetowych umożliwiających automatyzację obsługi klientów serwisu.

Do głównych zadań Web Project Managera, należało będzie:

- zarządzanie zespołem projektowym
- wybór stosowanych rozwiązań
- negocjacje z poddostawcami
- analiza istniejących rozwiązań na rynku rosyjskim
oraz
- analiza potrzeb użytkowników i klientów
- definiowanie wymagań i architektury systemu
- tworzenie i zatwierdzanie specyfikacji funkcjonalnych
- testowanie prototypów, projektów graficznych i funkcjonalnych
- opracowywanie wraz z zespołem graficznym interfejsów użytkownika
- monitorowanie poprawności wykonania i implementacji
- analiza i testy
- prowadzenie i aktualizację dokumentacji związanej z projektem

Wymagania:

- kilkuletnie doświadczenie w pracy nad realizacją projektów serwisów internetowych
- znajomość technologii internetowych
- znajomość procesu tworzenia serwisów internetowych
- dobra znajomość języka rosyjskiego
- wysoko rozwinięte zdolności interpersonalne i komunikacyjne
- umiejętność prowadzenia prezentacji
- umiejętność kierowania i motywowania zespołu
- ponadprzeciętna kreatywność
- umiejętność analitycznego myślenia i wnioskowania

Osoby zainteresowane ofertą pilnie prosimy o przesłanie CV na adres info@talents.pl. W tytule wiadomości prosimy wpisać nazwę stanowiska.