Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co uzyc aby miniaturki robily się same
Forum PHP.pl > Forum > PHP
webmatt
witam,

Szukam od dłuższego czasu sposobu aby miniaturki tworzyły mi sie automatycznie z filmikow typu video.google czy youtube

Wiem ze istnieje taka mozliwosc dzieki ffmpeg ale malo hostingowcow to oferuje (w Polsce nikt!)
Na dedyka mnie nie stac winksmiley.jpg

Prosze o pomoc

Pozdraiwam
Webmatt
GG: 3634828
wipo
To sobie skompiluj ffmpeg i uruchom go przez cgi - przewaznie katalog cgi lub cgi-bin
1010
gdzieś w necie widziałem funkcje w php do tworzenia miniaturek. Poszukaj, może coś znajdziesz. Jak coś to wrzuć na forum...
thornag
http://ffmpeg-php.sourceforge.net/ tutaj jest rozszerzenie do phpa, klasa udostepniajaca API potrzebne do generowania takich miniaturek z video. Na stronei dostepna jest dokumentacja i wszelka potrzebna pomoc.

A ja sie znow doczepie do 1010: Co to jest za odpowiedz ze gdzies w necie widziales jakas funkcje, to poszukaj jej i pomoz koledze ktory pyta, jak zwykle odpowiadasz nic nie wnoszac ://
1010
Wniosłem to że dałem informacje że takie funkcje napewno istnieją. Następnym razem bardziej rozwine odpowied
webmatt
Ok 1010 juz wiecej nie musisz wnosic w ten temat ;-)
thornag dzieki za pomoc ;-)
szkoda ze po angielsku ale postudiuje troche i bedzie super ;-)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.