Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Warszawa] Stała praca dla webmastera.
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Praca oferowana (Job offers)
Muhito
Młoda firma poszukuje pracownika ze znajomością php, MySQL, CSS, HTML do pracy na stałe (w siedzibie) lub do pracy zdalnej (jednak warunek dotrzymywania terminów), preferowana jednak praca w siedzibie na etat (8 godzin przez 5 dni)

Dodatkowym atutem jest znajomość flasha i photoshopa.

Wysokość wynagrodzenia (przy umowie o pracę) 1000 zł przez okres próbny (3 miesiące), później podwyżka.

Zlecający: 3wymiar

Email: cichy@3wymiar.pl
Preferowany kontakt: poczta elektroniczna (proszę o przedstawienie portfolio).

Nie oczekuje stażu pracy tylko umiejętności.
Najważniejsza jest terminowość, więć jeżeli nie jesteś sumienny, nie pisz.
wipo
HAHAHAHAHAHAHAAHAHA

Życzę powodzenia w poszukiwanie frajerów
dr_bonzo
1. To forum nie jest przeznaczone do komentowania ofert
2. Pogrubienie calego tekstu sprawia tylko ze jeston mniej czytelny, i nic nie wyroznia
wipo
Ale jak za 1000 zeta szuka "tyracza" to może się liczyć z obęlgą
Chłop kopiący rowy zarabia więcej a tu chcą wyzyskać tego "tyrzacza"...

Mniejsza o to
wielokropek
Może miał na myśli 1000 zł tygodniowo? blink.gif
wipo
Za dnoofke moge robić

Tygodniowo to mało
jarrod
Dajcie chłopaki spokój...
Niektórym programistom może i jest to na rękę -> popracować rok i pójść gdzie indziej za kilka razy tyle.
Jak ktoś tak chce to jego sprawa i nic z tym nie zrobimy.
Muhito
Przedstawiłem warunki... 1000 zł na początek... nie odpowiada Ci bo jesteś Bóg wie jakim phpowcem? to czemu szukasz tu ofert pracy, myślałem, że masz już co robić....

Pozdrawiam.
wipo
czlowieku za 1000 to mozesz tac czlowiekowi na tydzien na ukladanie chodzika
porządny spec sie za to nie chwyci - dygresja ale nie ważne
Muhito
No to przecież nie potrzebuje pożądnego speca który za pierdnięcie w stylu "hello world" weźmie 10000 tylko młodego studenta, który np. chce się wdrożyć w życie zawodowe, nabrać praktyki, czegoś nie nauczyć bo do tej pory programował strony dla cioci.

Podlicz ile kosztuje pracodwacę ZUS, photoshop, flash, winda i cała ta zabawa w Polsce z prowadzeniem firmy, dopiero krytykuj... nie mówię, że reprezentuje microsoft, tylko młodą firmę, która szuka człowieka który za 1000 zł się wdroży, a później jak się wykaże dostanie tyle, za ile zrobi.

I tyle... jeżeli Ciebie to obraża, spoko, ja zamiast układać kafle wolałbym popijać colę przed kompem.

W firmie której zaczynałem 90% zarabia tyle i żyje, a co ze stażystami? więc może podejdź do tego z innej strony.
wipo
nie wazne o co biega

ludzie u mnie mają lepiej za wyższą stawkę ale i tak uważają że to mała ale kończe temat
ActivePlayer
nie wiem jak to możliwe ze ten temat jeszcze nie został zamknięty. Proponuję lekturę Temat: Zasady pisania na forum Praca oferowana w szczególności pierwsze 3 zdania.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.