Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Wykonam] Stronę lub stronę lub serwis dochodowy za 20 - 50 zł!
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Sprzedam
Sylwin
[Wykonam] Stronę lub stronę lub serwis dochodowy za 20 - 50 złexclamation.gif!

Szczegóły na sylwin.xt.pl

Kontakt:

gg: 8979117

Oferta

- Projektowanie i wykonanie serwisów internetowych

- Tworzenie każdego rodzaju stron ( także dochodowych)

- Świetne szablony

- Techniki: Html, Flash, php, Cms

- Profesjonalna oprawa graficzna

- Wszelkie komponenty: forum, czat, księga gości, shoutbox, galeria zdjęć, sondy, liczniki odwiedzeń, podkład muzyczny i inne

- Świetna promocja strony (Google i inne wyszukiwarki, katalogi) darmowe pozycjonowanie

- Częsta aktualizacja

- Darmowy hosting (na życzenie klienta)

- Darmowe aliasy: go.pl; dog.pl; wot.pl; xt.pl i inne...

- Dobry i przystępny adres

- Ciągły kontakt z nami poprzez komuniktaory, telefon itd.

Oferuję najtańsze ceny w kraju, wiąże się to z wykorzystaniem darmowych (często moich) komponentów (które w niczym nie ustępują płatnym) oraz wykorzystaniem darmowego hostingu...

Zapraszam do korzystania z moich usług...

Nie masz pomysłu na stronę ? Wystarczy, że podasz mi zarys tego co chcesz osiągnąć a ja zajmę się resztą...
Fuzja
Wiem, że nie powinno sie, ale ja nie moge sie powstrzymac:
1. piszesz beznajdziejny kod
2. w strefie php widze tylko licznik na pliczkach, niewiele
3. strony w portfolio jakos bez grafiki
4. niczym nie ustepuja Twoje komponenty drogim ? chyba jednak nie winksmiley.jpg
5. darmowe pozycjonowanie - to pozycjonowanie gdzie wmawiasz klientowi, ze google musi zaakceptowac za pol roku dopiero, albo, ze odrzucilo czy moze podkradasz pr ?smile.gif
6. "nami" - jesteś przecież sam, chyba, że pomaga Ci brat, który ma kopię TWojej strony.
7.Od kiedy cms to technika ?
8. Profesjonalnych opraw graficznych to Ty nie robisz
9. Ceny naprawde powalajace, na co potrzebujesz te 2 dychy ? chipsy ?
Sylwin
od 20 - 50 zł robie w wolnym czasie smile.gif Ale nie mam ograniczeń twórczych. A to że strefa php jest uboga smile.gif Nie daje za darmo skryptów mojej produkcji smile.gif Grafika moze być taka jaka wam pasuje znam tony programów graficznych dopasuje się smile.gif A ceny jak widzicie nie są wygórowane ;]

Moje stronki:

www.fiction.z.pl - strona o fikcji smile.gif

www.bratp.com - strona wokalisty soul i R&B

www.giery.xt.pl - strona z grami online -twoje centrum rozrywki

Dochodowe:

www.megahost.jo.pl - hosting plików

www.plikownik.pl - hosting plików

www.plikownia.xk.pl - hosting fotek
Fuzja
No widze, ze to co ty zrobiles - te strony co teraz podales, to one sa bardzo ubogie graficznie, nie chodzi o to by znac tone programow, tylko by znac jeden bdb.
Poza tym jestes typowym uczniem, ktory sulyszal w gimnazjum w 3 klasie, ze jest cos takiego jak html i robisz wielkie strony, wpisz 3 tabelki zobaczysz, ze sie cos wyswietla i juz uwazasz, ze mozesz robic strony winksmiley.jpg
Sylwin
Pokaż swoje strony Fuzja smile.gif A tak poza tym TO JEST OGŁOSZENIE winksmiley.jpg Bez offtopa. Co ci się nie podoba w mich stronach. Grafa zależy od ceny...
phpion
Nie no spoko - tylko troszke samokrytyki by sie przydalo, umiejetnosci spojrzenia na swoje dokonania z boku, z punktu widzenia innej osoby. Ogolnie moze poczytaj jeszcze troszke, podszkol sie, bo znajdzie sie ktos, kto ci zaplaci, bedzie wymagal i narobi ci smrodu jesli nie dostanie tego, za co placi.

EDIT:
Cytat
- Projektowanie i wykonanie serwisów internetowych - spoko

- Tworzenie każdego rodzaju stron ( także dochodowych) - strona to strona, czy dochodowa czy nie - jakie to ma znaczenie?

- Świetne szablony - zaprawde zajebiste...

- Techniki: Html, Flash, php, Cms - CMS != technika ale to juz wspomniano, a z HTML to u ciebie raczej kiepsciutko (php pewnie tez)

- Profesjonalna oprawa graficzna - klocilbym sie

- Wszelkie komponenty: forum, czat, księga gości, shoutbox, galeria zdjęć, sondy, liczniki odwiedzeń, podkład muzyczny i inne - standardzik, google i tez to mam

- Świetna promocja strony (Google i inne wyszukiwarki, katalogi) darmowe pozycjonowanie - tez o tym wspomniano smile.gif ale spoko w sumie moge ci zlecic samo pozycjonowanie - tak jak napisales w ofercie za darmo. Fajna sprawa

- Częsta aktualizacja - CMS i sam robisz aktualizacje?

- Darmowy hosting (na życzenie klienta) - z php4 i safe mode ale ok tongue.gif

- Darmowe aliasy: go.pl; dog.pl; wot.pl; xt.pl i inne... - super (podnieca szczegolnie dog.pl)

- Dobry i przystępny adres - srednio...

- Ciągły kontakt z nami poprzez komuniktaory, telefon itd. - rozdwojenie jazni? Raz piszesz 'ja' raz 'my'.

Tak czy srak masz + za hard core i gre na gitarze (tez gralem: 4 lata na bebnach i 1 rok na basie smile.gif)
Adrian Staniszewski
Ostatnio napisal do mnie jakis gosc - numer gg mial pewnie z jakiegos forum. Przedstawil mi specyfikacje majaca 3 strony a4 po czym zapytal sie za ile wykonałbym dla niego owa strone/system..

Gdy uslyszal iz wykonanie zajmie 7 dni i bedzie kosztowalo 400zł wysmial mnie, nawrzucał i skwitowal iz jestem dzieciakiem nie znajacym sie na rzeczy ;]

Gdy zapytalem skad takie wrazenie odpowiedzial iz znalazl osobe ktora mu wykona mu to za 50zl. ;/

Programuje od 3 lat, wykonałem mase projektow i wiem jak ksztaltuja sie ceny. Wiec jakim cudem za 7 dni mojej ciezkiej pracy mam zarzadac 50zl questionmark.gif ;/

A no wychodzi ze musze przez osoby twojego pokroju.. a raczej powinienem.

Nie znasz sie na programowaniu, umiesz pobrac i wyswietlic dane z pliku/bazy i piszesz tak nieudolnie ze programista z wieloletnim doswiadczeniem - nie mowie o Sobie:P - ma problem ze zrozumieniem co ty chciales tam zmajstrowac..

Nie cenisz siebie, swojej pracy i czasu..

50zł to dla mnie to ok. 6-7 godzin pracy. To realna stawka jaka mozna zarobic. Spada ona jednak dosc szybko przez setki ofert osob twojego pokroju. Za kilka lat sam to zrozumiesz, zapewne podszkolisz sie troszke, bedziesz lepszym programista, grafikiem etc.. i sam bedziesz chcial otrzymywac "uczciwe" wynagrodzenie za swoja wielegodzinnna prace.

Taki duzy off topic odemnie winksmiley.jpg
acztery
400 zł w tydzien to też nie jest wygurowana kwota... to masz ok 8 zł na godzinę ... Wracają do tematu. Wieksze firmy i poważni klienci wiedzą ze osoby świadczące usługi za taką kwote to zwykli krętacze.... i nie korzystają z ich usług

Ps jeżęli strony które wykonujesz dla klientow sa takie jak ta "piekna" twoja to masz bardzo drogo ... smile.gif
gWd
Co się tak oburzyliście!
A niech sobie młody robi nawet za darmo te strony, co Wam do tego. Jeśli macie doświadczenie, to pewnie macie też kontakty, a to jest ważniejsze niż niska cena.

Sylwin nie przejumuj się, tylko się ucz, ucz, ucz - no i skoncentruj się na jednym: albo programowanie, albo grafika. Ciągnąc oba kierunki, w obu będziesz słaby.
Kangu
guitar.gif
kszychu
Dobra, Panowie TO JEST OGŁOSZENIE, więc:
ogłoszenia umieszcza się w innym miejscu - przenoszę
ogłoszeń się nie komentuje - rozumiem, że nie mogliście się powstrzymać, ale pomyślcie, że dobrze, że są i tacy, którzy robią za tyle. Jak klient się sparzy, to później nie będzie marudził jak poda mu się normalną ceną.

Tak więc proszę już o niekomentowanie, bo wiecie, warny, te sprawy, a ja nie chcę być taki...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.