Cytat(scanner @ 14.11.2006, 06:58:25 )

Wszyscy, którzy tak krytykują wykazują typowo polskie podejście "Dlaczego ktoś ma mieć lepiej niż ja".
To takie zaściankowe zachowanie, które nakazuje cieszyć sioę wtedy, gdy sąsiadowi zdechła krowa i obgadywać go po wsi, jak mu się kury dobrze niosą.
Scanner, wybacz, ale to bzdura co mówisz i nijak się ma do wypowiedzi ludzi w tym wątku.

Jesteście żałośni. php.pl dostało coś praktycznie za darmo. Coś, co jest elastyczne, coś, na czym możemy jeszcze zyskać. No chyba, że w swojej naiwności głupio wierzyliśmy, ze społeczność php chciałaby wygodnych usług dla ich zachcianek developerskich.
I bardzo dobrze, że dostaliśmy. Wielkie dzięki tym, którzy to załatwili, wielkie dzięki sponsorowi, dajmy jego reklamę na wortalu i forum, pozwólmy mu może nawet posługiwać się logiem php.pl.
Ale nazywajmy rzeczy po imieniu! Coś, co zostało opublikowane ma się nijak do wywiadu i uwłacza innym wywiadom, które być może kiedyś tam się ukażą.

A dlaczego by nie publikować wywiadów z ludźmi, dzięki którym mamy gdzie powiesić część naszych usługi?
A co oni mają do powiedzenia? Scanner, litości: wywiady robi się z kimś ciekawym, a Pan Kunda (absolutnie mu nie uwłaczając!) jest właścicielem firmy hostingowej i poza mglistymi zapowiedziami "czegoś" nie powiedział nic, co ludzi interesujących się php mogłoby zainteresować.

Żał Wam dupę ściska, ze to nie z Wami wywiad? Zróbcie coś, pokażcie się - to i z Wami będzie. Ale jak zwykle na tym forum ważniejsze jest zrzędzenie i marudzenie. Żałosne.
Nie chcę być złośliwy, ale "zróbcie coś" to ma się tutaj nijak, raczej "dajcie kasę"...

Zarzucacie marketing? I dobrze. Czy to aż taka zbrodnia przeciwko ludzkości? Płaczecie nad tym jakby publikacja tego artykułu / wywiadu zabiła komuś babcię. A tak nie jest.
A czy ktokolwiek z Was przedstawił jakiś inny pomysł na formę tegoż? Nie.
Napisałem przecież już wcześniej; istnieje coś takiego jak artykuł sponsorowany, dlaczego nie można zaznaczyć, że jest to wywiad sponsorowany? Marketing marketingiem, ale nie schodźmy poniżej poziomu "Gali"!

No może poza "Nie lepiej umiescic jakas sensowniejsza reklame". Nie, nie lepiej. Przynajmniej nie na razie. Będzie miała być reklama, to będzie reklama. To nad czym tak się użalacie, to tylko i wyłącznie wywiad z szefem jednej z hostujących nas firm. Ma taka a nie inna formę i niesie taka a nie inna treść. Koniec i kropka.
I właśnie o tę treść chodzi. To tylko jedna z firm, niczym się nie wyróżniająca. Moim zdaniem lepiej dla php.pl jak również dla ich sponsorów będzie, gdy artykuły i wywiady tutaj zamieszczane będą na naprawdę wysokim poziomie.

Dalsze roztrząsanie tego tematu przez Was będzie tylko i wyłącznie powodowało obniżenie mojego szacunku do Was. Bo zachowujecie się jak banda rozwydrzonych gówniarzy.
Przykro mi to słyszeć. Jeszcze bardziej przykro mi będzie, gdy tak się stanie, jednak każdy ma prawo wypowiedzieć się w kwestii, która go dotyczy. Bez względu na konsekwencje.