Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Książka "PHP i MySQL. Tworzenie stron WWW. Wydanie...&q
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
d12
Cześć! Jestem osobą która nie wiele wie o php i zastanawiam się nad zakupem lektury:"php i MySQL. Tworzenie stron WWW. Wydanie drugie. Vademecum profesjonalisty". Co sądzicie na temat tej książki?
zulus
chyba lepiej php i MySQL programowanie sieci web lub php od podstaw.
d12
Dlaczego zulus uważasz że lepsze będą php i MySQL programowanie sieci web lub php od podstaw?
menic
Cytat
Dlaczego zulus uważasz że lepsze będą php i MySQL programowanie sieci web lub php od podstaw?

Przeciez sam napisales ze niewiele wiesz nt. php. Nie porywaj sie wiec z motyką na słońce smile.gif
aduko
Cytat
chyba lepiej php i MySQL programowanie sieci web lub php od podstaw.

Polecam php i MySQL programowanie sieci web. Książka dobrze napisana, po przeczytaniu będziesz umiał np. zrobić sklep internetowy, baze danych, web forum, uwierzytelnianie i personalizacje no i MySQL.

POLECAM
d12
aduko a czy osobiście przeczytałeś tą książkę? smile.gif
scanner
Cytat
Polecam php i MySQL programowanie sieci web. Książka dobrze napisana, po przeczytaniu będziesz umiał np. zrobić sklep internetowy, baze danych, web forum, uwierzytelnianie i personalizacje no i MySQL.
Chyba kupię. Zrobię sobie MySQL'a i będę go sprzeadawał we własnym sklepie internetowym.. spersonalizowanym oczywiscie...
michaloo
witam
rowniez sie zainteresowalem ta ksiazka ale jak "przelecialem" spis tresci to naszly mnie watpliwosci czy ksiazka ta bedzie dla mnie zrozumiala (co prawda totalnie poczatkujacy nie jestem ale zbyt zaawansowany tez nie)
Wydaje mi sie ze odpowiada ona na moje wszystkie pytania, tzn chcialbym ugruntowac swoja wiedze i umiejetnosci podstawowe oraz rozszerzyc je o cos trudniejszego jak klasy czy tez ogolne strategie programowania(?) ale caly czas nie wiem czy jest sens placic 88zl za cos czego nie bede rozumial.

za wszelka pomoc dziekuje i pozdrawiam
Mikoj
Witam,
Ja ta ksiazke polecam przeczytalem ją i jest prostym jezykiem napisana (moze dla mnie)....
Polecam...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.