[EDITED]
złapałem jakiś trop ale nie wiem jak go doszlifować bo w obecnej formie raczej nie działa

No więc ponieważ mam wtyczkę do mozilli Live HTTP Headers to mogę prześledzić jakie rzeczy wysyła przeglądarka do strony i rozumiem, że też to mam ustawić w CURL-u. Wysyłając dane otrzymuje coś takiego
POST /skrypt.php HTTP/1.1
Host: strona.pl
Content-Type: application/x-www-form-urlencoded
Content-Length: 122
zm1=war2&zm2=war2&zm3=war3&zm4=***********&zm5=war5&zm6=war6&zm7=war7&zm8=war8
curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, 1); curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, 1); curl_setopt($ch, CURLOPT_URL,$url ); curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, $post_data); curl_setopt($ch, CURLOPT_FILE, $fp); $result = curl_exec($ch); curl_close($ch); fclose($fp);
i dodatkowe pytanie. Ponieważ format przesyłania to x-www-form-urlencoded to także w zmiennej1 występuje raz zamiast ":" jego kod ASCII %3A. Czyli zmienna powinna być z ":" czy z kodem ASCII

Dodam tylko, że $result daje wartość 1 a w pliku zapis.txt jest kod źródłowy jak chciałem ale strony logowania (takiej, która pojawia się jak się źle wpiszę hasło czyli jest tam "zapomniałeś hasła ? Kliknij tutaj" ) czyli to by znaczyło, że podaje źle hasło. Ale czemu

[EDITED2]
Sorry, że tak ciągle edytuje tego posta ale idę z problemem do przodu jakoś fartownie

chciałbym wyciąć tę część tabeli gdzie jest obrazek WYCIAC.gif. Dowiedziałem się, że trzeba to zrobić preg_match (albo preg_match_all - nie jestem pewien które lepsze

1) Nie wiem jak radzić sobie z końcem lini we wzorze na wyrażenie regularne. Czy je w ogóle pomijać czy stosować jakoś /n
czyli czy na coś takiego
kot
ek
zadziała k.t.k

2) Nie wiem jak w atomie wskazać, że może być znak / bo coś takiego ([A-Za-z0-9/]+) nie działą a wersja (/[A-Za-z0-9]+) też mi tak jakoś średnio chodziła więc idąc nieco na łatwiznę zastąpiłem to [[:GRAPH:]] i kod wygląda mniej więcej tak
$strUser= fread(fopen("zapis.txt", "r"), filesize("zapis.txt"));
ale dostaje błąd:parse error, unexpected '(' I tak tkwię już w tym od dni kilku bo ja nie widzę tam błędu :/ Wiem, że mu się nie podoba, żę przy src= jest " ale czemu mu to się nie podoba