na wstepie zaznaczam że jestem początkującym programistą php...
Mój problem jest następujący;
napisałem skrypt w PHP5 używając byblioteki mysqli do połączenia (nie wiem czy to coś ma do rzeczy, ale może ;P) i strona działa normalnie, u mnie na komuterze, raczej bez problemów, lecz gdy już ją wyśle na serwer to dość często (nie zawsze) zamiast strony widzę następujący komunikat

natomiast każdy plik innego typu np. rar czy jpg mogę ściągnąć bez problemu z serwera w tym samym czasie.
Teraz zastanawia mnie czy tylko u mnie występuje taki problem ze względu na mojego dostawcę internetu (co można wywnioskować z treści komunikatu, a mam neta z kablówki), czy ktoś wchodząc na ta stronę ma podobny problem.
Czasami strona nawet się wywala np na utworzeniu linka do komentarzy w ostatnim wygenerowanym newsie i staje. Poprostu ładuje sie strona tylko do momentu wygenerowania linka do komentarzy do ostatniego newsa na stronie, a prawego boku już nie ładuje. Nie mam pojęcia czemu tak robi, bo przecież każdy link do komentarzy jest generowany tak samo, a ten ostatni tylko powoduje jakiś bład.
Bardzo prosiłbym o pomoc, gdyż to nie jest jedyna strona, na której występuje u mnie taki błąd. A może to wina serwera poprostu?