Cytat
Prawdę mówiąc na początku skrypt działał bez zarzutu... Najpierw przestało działałać u mnie na localhoscie, wgrałem więc na serwer bo chciałem zobaczyć czy tam będzie działać... Na początku działało, później wchodzę i mam to samo co na locahoscie :? A co do globalsów to było w skrypcie już od początku na OFF... I to raczej nie wina php, tylko coś u mnie się piepszy, bo podałem kumplowi dane do logowania i bawił się bawił, i nic takiego nie zaobserwował

... Tylko nie wiem co

Nikt tak nie miał... :?:
Spotkałem się z tym kiedyś. Zrobiłem stronę, zaniosłem do zleceniodawcy, wszystko działało. Po jakimś czasie dzwoni do mnie, że coś tam nie działa.. przyjechałem, siedziałem nad tym chyba z godzinę próbując zlokalizować błąd.. nie udało się, skrypt zachowywał się całkowicie nielogicznie. Zaproponoałem abyśmy sprawdzili to na innym komputerze. Pojechaliśmy do kafejki internetowej - wszystko chodzi cacy.
Nie wiem co było nie tak.. ale komputer na którym się tak chrzaniło, był tak zapuszczony, że chyba wirusy zaczęły się ze sobą gryźć

Problem występował właśnie przy sesjach, tak jakby przeglądarka gubiła SID'a.
Polecam, przeskanowanie kompa pod kątem wirusów, a jeśli nie pomoże to reinstalkę systemu...