Witam,
Na wstepie ostrzegam, że Wam, znającym się na rzeczy to co napiszę może wydać się śmieszne :wink: Dlaczego? Dlatego, że jestem lamerem w temacie php i nie umiem posługiwać się "fachowym" językiem. Dlatego proszę o wyrozumiałość.

Poszukuję osoby, która wykona dla mnie "engine" serwisu internetowego. Już tłumaczę o co dokładnie chodzi:

1) Mozliwość zakładania kont w serwisie, każdy kto konto założy ma dostęp do swojego "panelu" w którym może edytować różne rzeczy na swój temat.
2) Zaawansowany system dodawania i edycji ogłoszeń w serwisie- ogłoszenia typu sprzedam, wymienię itp. w różnych kategoriach.
3) Baza tychże ogłoszeń w róznych kategoraich + wyszukiwarka ogłoszeń.
4) Mozliwość dodawania punktów ujemnych i dodatnich, przykład: Pan X daje ogłoszenie, pan Y klika na "kupuję", panowie X i Y mają możliwość wystawienia sobie punktu ujemnego lub dodatniego, razem z krótkim komentarzem (coś jak w serwisie allegro.pl)
5) Forum, w wielu kategoriach.
6) Kilka innych mniej ważnych rzeczy, jak np. każdy user może stworzyć w serwisie swoją mini stronę, panel administracyjny dla admina itp.

Podobno większość tego co opisałem wyżej jest dostępne za darmo (forum itd.) ale nie znam sie na tym, więc szukam kogoś, kto to co darmowe i to co nie darmowe złozy mi do kupy i da jako gotowy produkt smile.gif
Nie ukrywam, że interesują mnie w miarę "atrakcyjne" ceny...

Jeżeli jesteś w stanie podjąć się zadania stworzenia wyżej opisanego dla mnie- proszę odpisz tutaj na forum, lub najlepiej przyslij mi e-mail, na adres playstation@space.pl Proszę podaj cenę za jaką zgodził byś się podjąć zadania, oczywiście na wszystkie pytania odpowiem również przez mail.
Pozdrawiam!
Jacek Borowski, Gdańsk