<html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250" /> <style type="text/css"> <!-- div.id03 { position:absolute; left:0px; top:52px; width:47px; height:548px; } div.id06 { position:absolute; left:47px; top:52px; width:223px; height:485px; } --> </style> </head> <body style="background-color:#FFFFFF;"> <div class="Table_01"> <div class="id03"> <!-- Tu mma sie znajdowac lewe menu strony ktore jest stale, czyli odnosniki np aktualnosci ktore beda wczytywane z pliku php --> <div class="id06"> <!-- Tu ma sie znajdowac wlasciwa czesc strony ktora po kliknieciu w odnosnik bedzie sie w tym iejscu wyswietlala czyli np wczesniej wspomniane aktualnosci --> </div> </body> </html>
Jaki skrypt zastosowac zeby mogly wczytywac sie podstrony z rozszerzeniem php i html prosze o odowiedz.
Ja zastosowalem taki ale wtedy wczytuja sie tylko pliki txt. Zalezy mi na tym zeby wszystko bylo w indexie glownym.
lewa czesc strony
srodek strony
<?php $where = $HTTP_GET_VARS['id']; ( "0" => "aktualnosci.txt", "1" => "linki.txt", ); if($allowed_values[$where] !='') { include("$allowed_values[$where]"); } else { include("glowna.txt"); } ?>
---
poprawiłem bbcode,
proszę na przyszłość używać poprawnego.
+ przenoszę na przedszkole
~siemakuba