Witam nie często mam problemy ale tym razem oto sie i znalazł. Calego Manuala przeszukalem i nic nie pomogło. Szukam wszedzie ale niczego konkretnego sie nie doszukalem na moj problem.

Mam problem dotyczący połaczenia z bazą danych MySQL To jest moj server postawiony w biurze na linuxie dystrybusja Debian.

1. | version | 4.1.15-Debian-log |

Lączac się do bazy danych na serverze wszystko pieknie chodzi bez zadnego problemu lecz gdy chcę się połączyc zdalnie naprzyklad z innego komputera w biurze lub z domu mam utrate polączenia,

1. mysql_connect(): Lost connection to MySQL server during query

Host dla użytkownika jest jako % a takze dokladne ip z ktorych mam zamiar się łączyć. Edytowalem plik configuracyjny z ustawieniami z manula gdzie niby to mialo pomóc lecz nic to nie dało. Zainstalowałem wersje MySQL-a 5.1.X i ten sam problem wystepuje w dalszym ciągu, Przeinstalowałem cały server na nowo lecz problem dalej wystepuje, nie wiem co z tym fantem zupełnie zrobic. Ktoś spotkał się z podobnym problemem. Bardzo bym prosił o pomoc.

Moja wersja php to 4.4.2 była równiez przeinstalowaywana na 5.X tez nic nie dało.

Juz po problemie zrobilem.