Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: aplikacja gotowa ale co dalej...
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
keiser
Hej

Wlasnie skonczylem tworzenie pewnego serwisu i niby wszystko fajnie, ale pojawiły sie dwa problemy:

1. Na jakim serwerze umiescic moje "dzieło"... Zamierzam wykupić domene, ale potrzebny mi jest serwer. Niestety nie mam doświadczenia w wyborze płatnego serwera. Jakie serwery polecacie ? Szukam czegoś co nie bedzię zbyt drogie, ale równocześnie dość pewne smile.gif

2. Serwis ten jest przeznaczony dla pewnej grupy przedsiębiorstw a dostęp do niego będzie płatny (opłata za aktywacje konta + roczny abonament). Program ten (a własćwie konta w nim) będą rozprowadzane przez firme. I tu pojawia sie kolejny problem wynikajacy z mojego braku doświadczenia - co trzeba zrobić (jeśli wogóle coś trzeba) aby móc zaczać sprzedawać konta w tym serwisie ?

Z góry dzięki za odpowiedź i przepraszam za tak banalne problemy winksmiley.jpg
pagolik
1. Polecam www.risp.pl <--- Tanio i pewnie (sam mam tam konto i jestem bardzo zadowolony)

2. Chyba nic nie trzeba ale nie jestem pewien (nie interesuje sie tym za bardzo)
Barnaba
ja polecam : www.dmkhosting.pl
Marusz
Cytat
ja polecam : www.dmkhosting.pl

Cos nie dziala... czyzby swietnie zabezpieczony? winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.