Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Błąd na stronie
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Systemy portalowe i CMS'y
mesiash
A więc mam jeden problem, po wgraniu szabloniku na strone u góry strony pojawiają mi się takie błędy u góry strony.

Warning: fopen(online_g/) [function.fopen]: failed to open stream: Is a directory in /var/www/sites/yoyo.pl/c/4/c4g/main.php on line 779

Warning: flock(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/sites/yoyo.pl/c/4/c4g/main.php on line 781

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/sites/yoyo.pl/c/4/c4g/main.php on line 782

Warning: flock(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/sites/yoyo.pl/c/4/c4g/main.php on line 783

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/sites/yoyo.pl/c/4/c4g/main.php on line 784

Jak byście mi pomogli byłbym bardzo wdzięczny smile.gif
mike
Echhh, kolejny marzyciel szuka wróżki albo jasnowidza.
A skąd mamy wiedzieć co tam w kodzie namieszałeś, co?

Błąd jest spowodowany tym że przekazujesz zły argument do funkcji fopen()
mesiash
W tym jest problem nic nie namieszałem....
Cienki1980
Czyli nie masz pliku, który ma być otworzony za pomocą fopen().
mike
Cytat(mesiash @ 14.03.2007, 16:42:44 ) *
W tym jest problem nic nie namieszałem....
No jeżeli zamiar otwarcia folderu funkcją do otwierania plików nazywasz nic nie namieszaniem, .... tongue.gif
Przecież jasno jak byk Ci masz napisane że nie możesz otworzyć online_g/ bo to folder tongue.gif

Pokaż kod to Ci powiemy gdzie dokładnie robisz błędy.
Czego od nasz oczekujesz? Żebyśmy się domyślili co masz pliku?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.