Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Duże fotografie na stronie
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > HTML \ XHTML
ofcza
Witam,
Mam mały problem z moją stroną. Mianowicie chcę na jednej z podstron umieścić swoje fotografie w dużym formacie (szerokość do 900 pikseli) i problem polega na tym że gdy wrzucam tam zdjęcie strona zmienia kształt. To znaczy, wszystko zmienia swoją pozycję. W Firefoxie jest OK ale w IE już nie.
Podaję link zobaczcie proszę jak sobie z tym poradzić.

I jeszcze jedna sprawa, jestem początkująca i proszę o wyrozumiałość, gdy wrzucam fotografię to chcę by znajdowały się jedna pod drugą ale z małymi odstępami. Niestety nie wiem jak to zrobić. Do tej pory pomiędzu fotografie wrzucałam paski w kolorze tła, ale nie wygląda to najlepiej.

Moja strona

Bardzo proszę o radę.
Pozdrawiam
Beata
Zajec
Hm, ale o co chodzi? Jak wygląda normalnie strona, a jak rozciągnięta przez zdjęcia? Gdzie możemy zobaczyć przykład rozciągniętej strony? Wróżek na forum niestety nie mamy.
ofcza
Już sobie z tym dawno poradziłam sama, zającu i spokojnie bo się wrzodów na żołądku nabawisz jak już nie masz biggrin.gif
1010
Cytat(ofcza @ 20.03.2007, 07:18:04 ) *
Już sobie z tym dawno poradziłam sama, zającu i spokojnie bo się wrzodów na żołądku nabawisz jak już nie masz biggrin.gif

On chce ci pomóc i grzecznie się pyta, a ty tak nie grzecznie odpowiadasz. Troche kultury.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.