Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Yeahhhhhhh
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
pagolik
No i oto on !!! Moj 100 post !!!!!!!! Doczekalem sie tej pierwszej setki smile.gif Nastepny taki temat napisze za 900 postow biggrin.gif:D:D Pozdrawiam !
nobody
Ludzie maja po 100, 200, 300 i wiecej postow i nikt sie nie chwali. Jakby kazdy chcial pisac post z okazji osiagniecia 100 postow to zrobil by sie smietnik, tym bardziej ze temat podobny jest rozpoczety nizej. :-s
spenalzo
Do admina: sugeruję założyć subforum "Mój n-ty post" w którym można by się pochwalić. tongue.gif
pagolik
Robimy impreze z okazji mojego 100 posta biggrin.gif:D:D A wiec kto stawia ? tongue.gif
GrayHat
pagolik moj gratulacja smile.gif
spenalzo
Cytat
Robimy impreze z okazji mojego 100 posta biggrin.gif:D:D A wiec kto stawia ? tongue.gif

A gdzie impreza z okazji mojego 100, 500, 1000,1500 posta?? chlip chlip
rzseattle
Cytat
Do admina: sugeruję założyć subforum "Mój n-ty post" w którym można by się pochwalić.  :P

do moderatora: proponuje wykaswac topic :?
itsme
ehh nie badzcie tacy dajcie sie nacieszyc 100 postem
ja skladam gartulacje

jednoczesnie prosze o doczepianie do tego tematu swoich ilosciowych osiagniec - czyli nie zakladajcie nowych tylko piszcie tutaj :-)

mam nadzieje ze ilosc idzie w parze z jakoscia :-)

pozdrawiam
ramze
Jeżeli te wszystkie posty są sensowne: TO GRATULACJE, ale jeżeli większość przypomina tego, to nie masz z czego się cieszyć.
pagolik
Dziekuje Wszystkim i zapraszam do ,,radosci,, swoim n-tym postem wlasnie w tym temacie, zeby z forum nie robil sie smietnik jak to pisal nobody
Pozdro
spenalzo
TO moze ja zaległe:
Cool, mój 100 post.
Yeah mój 1000 post.
Wow, yeah cool mam 1500 postów.
nobody
Ooo a to moj 200setny poscik :wink: .
wassago
ja sie pochwale jak bedzie moja fav. nr. biggrin.gif +94
Gringo
heh to co ja mam mowic winksmiley.jpg...
1 post hehe

Witam winksmiley.jpg
spenalzo
Cytat
1 post hehe

Brawo!! Gratulacje i witamy na forum.
nobody
Cytat
1 post hehe  

Witam winksmiley.jpg

Witam ziomala z Lublina...
Kalina rulezz aaevil.gif
Gringo
Cytat
Brawo!! Gratulacje i witamy na forum.

Nom hehe... niezły wyczyn co ? smile.gif

.. ide cos zjesc hehe
pagolik
Witam Cie na naszym forum php.pl smile.gif Zycze Ci jak najwiecej postow ... biggrin.gif
3maj sie pozdro
Supernova
Ja też witam ziomali tongue.gif z Lublina...kalina kalina...Stare miasto de beściarskie tongue.gif
kris_
Proponuje skasowac statystyke Posty poniewaz wiele osob pisze totalnie bezwartosciowe posty tylko po to aby bic rekordy w statystyce.
rzseattle
Cytat
Proponuje skasowac statystyke Posty poniewaz wiele osob pisze totalnie bezwartosciowe posty tylko po to aby bic rekordy w statystyce.

dobrze gada - polac mu smile.gif
a tak na powarznie - rzeczywiscie ostatnio stalo sie to plagą
nobody
Cytat
Cytat

dobrze gada - polac mu smile.gif
a tak na powarznie - rzeczywiscie ostatnio stalo sie to plagą

Dla mnie np. liczba postow jest tylko informacja ile ktos pisze na forum. Proste, ze nie identyfikuje kogos czy duzo umie czy nie po liczbie postow tylko po tym co pisze. Wiec nie wiem czego robicie tyle szumu...Niech sobie liczba postow bedzie, a jak ktos uwaza ze jak ma ich wiecej to jest madrzejszy...niech tak uwaza.... rolleyes.gif Jak bedzie pisal glupoty to predzej czy pozniej ludzie go beda odpowiednio rozpoznawac...
pagolik
Zupelnie sie z Toba zgadzam nobody Po co kasowac staty posty. Niech se beda, ja np. tak jak nobody oceniam ludzi czy umieja po tresci posta a nie po ich ilosci. Gosc moze miec 1000 postow a niewiedziec nic. Zarobil posty pytajac sie tylko albo piszac glupoty. Wedlug mnie stats posty sa po to zeby bylo widac czy uzytkownik jest aktywny na forum czy tez nie. Pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.