Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Sprzedam] Rozbudowany kataloger Qlsun 3.0
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Sprzedam
Sylwin
[Sprzedam] Kataloger Qlsun 3.0

Qlsun jest to rozbudowany system katalogujący.

Opis i screeny:

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3016905

Opis:

Qlsun 3.0 jest to system katalogujący, polegający na dodawaniu Twoich stron do katalogów typu QLWEB... Katalogowanie jest sprawdzonym sposobem na podwyższenie pozycji strony w różnych wyszukiwarkach. Zyskujesz bardzo dużą liczbę linków bezpośrednich, dzięki czemu strona staje się bardzo popularna.

Cechy systemu
- Bardzo prosta instalacja na serwerze, wystarczy przesłać pliki na serwer i ustawić CHMOD dla kilku plików.
- Nie wymaga bazy MySql, wystarczy cURL i PHP - posiadają je wszystkie serwery.
- W pełni zautomatyzowany proces dodawania.
- Potężna baza katalogów, aktualizacje będą dostępne w internecie.
- Automatyczne generowanie własnej bazy katalogów z wyszukiwarek internetowych na podstawie podanych słów kluczowych.
- Wybór kategorii katalogów do których twoja strona ma być dodana.
- Prosta i wygodna obsługa, co pozwala użytkownikowi szybko dodawać swoją stronę do kilku tysięcy katalogów.
- W jednym czasie Możesz dodawać kilka stron lub tą samą do różnych kategorii.
- Dodatkowy moduł który rejestruje twoje strony w wyszukiwarkach internetowych.
- Możliwość sprawdzenia Page Rank wszystkich katalogów.
- Moduł pozwalający sprawdzić Meta Tagi stron internetowych.
- Moduł pozwalający wygenerować Meta Tagi Twojej strony.
- System omija kody obrazkowe, tokeny.
- Podgląd i edycja bazy katalogów.
- Możliwość dodawania strony do dowolnej liczby katalogów dziennie.
- Zapis dodanego zadania.
- Chcielibyśmy dodać, że Qlsun 3.0 posiada opcję CRON. Polega ona na tym, że po dodaniu zadania do CRONA na przykład na serwerze, katalogowanie będzie uruchamiać się co jakiś czas automatycznie. Zapraszamy do zakupu.

Lista ketegorii
Komputery i Internet
Rozrywka
Muzyka
Sztuka i kultura
Nauka
Sklepy
Reklama
Własna, wygenerowana przez Ciebie

W każdej z gotowych kategorii jest od 4000 do 6000 katalogów.

Pomoc techniczna
- Każda osoba która zakupi Qlsun dostaje dostęp do forum gdzie może zgłaszać problemy i sugestie.
- Pytania można również zadawać poprzez: e-mail, gadu-gadu i skype.

Wymagania
- Konto hostingowe oferujące PHP, cURL.
- Około 5 MB miejsca na serwerze.
- Zalecana przeglądarka Mozilla Firefox.

Zarabianie
Kupując Qlsun zyskujesz możliwość zarabiania, katalogując za gotówkę strony innym. Minimalna cena, którą musisz pobierać za katalogowanie 1 strony 1 osobie wynosi 5 zł. Jeżeli jesteś webmasterem możesz oferować swoim klientom katalogowanie, co zwiększy zakres Twoich usług.

Kontakt
E-mail: sylwinakcja@wp.pl
GG: 8979117

Tylko teraz kupując Qlsun GRATIS otrzymujesz skrypt pozwalający wysyłać wiadomości e-mail do wielu osób jednocześnie oraz poradniki dotyczące zarabiania w Internecie.

Tworząc Qlsun nie wzorowaliśmy się na innych systemach tego typu. Skrypt jest unikalny i napisany w 100% przez nas. Jest to skuteczny system katalogujący, pozycjonujący napisany z myślą o użytkownikach.

Aktualizacja jest darmowa i każdy kto zakupi Qlsun na tej aukcji, ma do niej prawo.
Jesteśmy autorami tego skryptu i mamy pełne prawa do jego sprzedaży.
Łukasz O.
spam - kolejny system do kitu oparty na qlweb - zwykłe naciąganie ludzi - a przyjście z tym tutaj to także zwykła głupota
Sylwin
Naciaganie ludzi to są systemy za 300 zł ja zrobiłem dobry system i sprzedaje go tanio 34,99 zł - i to nie jest naciąganie... Nad Qlsun 3.0 pracowałem długo i chyba coś należy mi się za pracę smile.gif
Łukasz O.
tyle tylko, że sprzedajesz system, który nie działa a to jest zwykłe naciąganie
Sylwin
Nie działa ? Nie rozumiem smile.gif Skrypt posiada juz wiele osób i wszyscy są zadowoleni z efektów katalogowania... A tak wogóle kupiłeś go ?
Łukasz O.
a możesz podać jakiś przykład tego katalogowania? bo jakoś mi się wierzyć nie chce - te katalogi to zwykłe farmy linków - bezwartościowe linki z zerowym efektem na page rank i google'a
Sylwin
Katalogowanie istnieje już od dawna... Efektem są linki widziane w google - dzięki temu pr zwiększa się smile.gif Katalogowałem wiele stron i zawsze pr idzie do góry...
artur81
google miało to zmienić, ale nie wiem czy już wprowadzili te zmiany.
Strona powinna być wysoko jeśli ma ciekawą zawartość i dużo osób ją czyta a nie ile dlatego że ma 1000 linków zwrotnych z bezwartościowych katalogów, które wg mnie tylko zaśmiecają internet.
Łukasz O.
Sylwin prosiłem o przykład - nie definicję - proszę podaj mi konkretną witrynę i słowo kluczowe dzięki, któremu pokazała się ona wyżej w SERP'ach - a co Twojej teorii o linkowaniu spójrz na tą stronę - PR5 przy [praktycznie jednym linku zewnętrznym] po dodaniu do katalogu otwarty.info PR spadł do 4 i nie chce się już ruszyć - jak widać Twoja teoria o niezliczonej liczbie linkó podnoszących ranking raczej spala na panewce

PS. sam się zastanów - po kiego mi 200 linków od hydraulików i piekarzy jeśli zajmuję się np. elektroniką?
Riklaunim
http://www.webinside.pl/news/3562 - możecie zwijać żagle smile.gif
sagittariuspl
a ja pisałem dodawarkę do QlWebów biggrin.gif ale nic to. uważam to raczej za dobre posunięcie. dobrze na tym wyjdą użytkownicy, gorzej webmasterzy, którzy będą musieli trochę popracować nad swymi stronami.

i w ten sposób sprzedaż takich skryptów przestanie mieć sens. tu sprzedawany jest za 35 zł, ale co mają powiedzieć ci co kupili addera za 300?
Sylwin
Łukasz O. nie wiem czy wiesz ale w katalogach istnieją kategorie... A jeśli chodzi na stronę to tylko samym katalogowaniem pod frazą "hosting plików" plikownik.pl jest w TOP 10 wyników wyszukiwania w google
mike
~Sylwin zrozum, że Google wypowiedziało wojnę takim katalogom w rezultacie czego można sobie je wsadzić ... do kosza na pulpicie.
Prezentujesz poziom upartej krowy na miedzy, która muuuczy swoje pomimo tego, że wszyscy Ci mówią, że nie masz racji.
Idź zapytaj na PiO to wyjaśnią Ci to szczegółowo.

Cytat(Sylwin @ 18.04.2007, 17:57:37 ) *
(...) tylko samym katalogowaniem pod frazą "hosting plików" plikownik.pl jest w TOP 10 wyników wyszukiwania w google
No to właśnie możesz patrzeć jak zacznie spadać.
Sylwin
Powiem że google coś słabo radzi sobie z tymi katalogami - narazie wszystko jest jak było wysoka pozycja dalej smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.