chciałem aby ktoś mi pomógł jak tutaj zrobić, żeby w tym uploadzie po zauploadoawniu nie pisał napis "Ogłoszenie dodano poprawnie" tyle razy ile wysłano dany plik tylko jeden raz i że jak któryś plik nie został przesłany z jakiejś przyczyny (np. nie to rozszerzenie, za duży rozmiar czy inne), to żeby wyświetliło który to plik (oryginalną nazwę, nie tę utworzoną).
Oto mój kod:
<?php { for($i=0;$i<$cnt;$i++) { if($_FILES["Plik"]["name"][$i]!='' && $_FILES["Plik"]["size"][$i]>0) { if ($exts == "gif" || $exts == "jpg" || $exts == "png") { $kr = "."; if (move_uploaded_file($_FILES["Plik"]["tmp_name"][$i],'fotki/'.''.$nazwa.''.''.$kr.''.''.$exts.'')) { $query = "INSERT INTO zdjecia (id, nazwa_pliku, id_osoby) VALUES ('', '$nazwa$kr$exts', '$id');"; $querys = "UPDATE users SET status='1' WHERE id='$id';"; } else { switch($_FILES["Plik"]["error"][$i]) { case 1: echo('Przesyłany plik jest większy niż zezwala konfiguracja serwera.<br><br><a href="java script:history.go(-1)">Wstecz</a>');break; case 2: echo('Przesyłany plik jest wiekszy niż zezwala formularz.<br><br><a href="java script:history.go(-1)">Wstecz</a>');break; case 3: echo('Przesłano tylko część pliku.<br><br><a href="java script:history.go(-1)">Wstecz</a>');break; case 4: echo('Plik nie został przesłany.<br><br><a href="java script:history.go(-1)">Wstecz</a>');break; } } } else { echo('Przesyłany plik nie jest plikiem graficznym.<br><br><a href="java script:history.go(-1)">Wstecz</a>'); } } } } ?>
Z góry dziękuję za pomoc. Formularz jest jasny, więc go nie dawałem.