Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [js]Dwa stopery
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
KolegS
mam pytanie czy mógłby mi ktoś pomóc napisać dwa stoper któremu bym przekazywał załóżmy ile czasu pozostało do jakiegoś wydarzenia i on wtedy by to odliczał

jest jeszcze w tym jeden problem jak zrobić abym mógł go włączyć w dwóch lub więcej miejscach z różnymi datami??
sticker
co masz na myśli pomóc? (napisać za Ciebie ?)

wskazówka: daj sobie form do którego podajesz ile czasu podepnij do buttona akcje js start doliczania i aktualizuj jakis div na podstawie timera z js
KolegS
ale chodzi mi ogólną koncepcję znalazłem zegarek pokazujący aktualny czas i zmieniłem go tak aby odliczał do podanej godziny czas a jak jest zero to wtedy pisze już jest
ale ja się zastanawiam jak zrobić to aby można było zrobić dwa zegarki w taki sposób że funkcji przekazuje do jakiej godziny, minuty, sekundy ma odliczać, ale czy można to zrobić tak abym wywoływał funkcję przekazując te dane ale jak wywołuje ją drugi raz z innymi argumentami to wtedy on to podpisuje pod tamto mi się to mi miesza
sticker
musisz sprawić żeby te funkcje były rozróżnialne dla Ciebie w systemie smile.gif
KolegS
a no właśnie oto mi chodzi bo ja bym chciał aby to wszystko było w jednej funkcji jeśli się tak da ale jeśli nie no to będę pisał dwie
to da się tak i jeśli tak to jak to zrobić
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.