Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Komercyjny cms dla sklepu
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Systemy portalowe i CMS'y
Hugster
Witam.

Szukam CMS'a - tak jak w temacie - niekoniecznie darmowego. Na serwerze będzie dodatkowo postawiony OSC i nie będzie on w żaden sposób scalany więc nie ma potrzeby 'współpracy' pomiędzy aplikacjami.

Owy CMS przeznaczony jest dla sklepu komputerowego - informacje, raty, kontakt. Czyli nic super specjalnego - ważne żeby był stabilny i łatwo można było aktualizować dane. Inna kwestia to grafika, ważne dla mnie jest by sklep dawał się 'przerobić' graficznie - własne logo, layout.

---
Pozdrawiam
Hugster
luck40
Hej

Jest wiele takich aplikacji. Najpopularniejsze to choba osCommerce i Sote. Są to płatne sklepy ale bardzo rozbudowane.
Jak wpiszesz w google "sklepy internetowe" to napewno coś znajdziesz.
Można sie tez pokusić o wykupienie hostingu z peinstalowanym systemem sklepu bo taka możliwość też jest.
Jeśli chodzi o zmianę wyglądu to nie jest to problem, w sumie zmienic można prawie wszystko.

A i jest jeszcze możliwość do Joomli podpięcia systemu sklepu, sam się tym nie bawiłem wiec nei wiem jak to funkcjonuje. Możliwości wiele, wybór należy do Ciebie.

pozdrawiam
Łukasz
atomek4
Cytat(luck40 @ 3.07.2007, 22:17:47 ) *
Najpopularniejsze to choba osCommerce i Sote. Są to płatne sklepy ale bardzo rozbudowane.

Od kiedy osCommerce jest płatny? smile.gif Poza tym kolega chyba szuka CMSa a nie kolejnego sklepu internetowego.
luck40
Ok pomyliło mi się z tym osCommerce winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.