Hugster
15.06.2007, 21:56:38
Witam.
Szukam CMS'a - tak jak w temacie - niekoniecznie darmowego. Na serwerze będzie dodatkowo postawiony OSC i nie będzie on w żaden sposób scalany więc nie ma potrzeby 'współpracy' pomiędzy aplikacjami.
Owy CMS przeznaczony jest dla sklepu komputerowego - informacje, raty, kontakt. Czyli nic super specjalnego - ważne żeby był stabilny i łatwo można było aktualizować dane. Inna kwestia to grafika, ważne dla mnie jest by sklep dawał się 'przerobić' graficznie - własne logo, layout.
---
Pozdrawiam
Hugster
luck40
3.07.2007, 21:17:47
Hej
Jest wiele takich aplikacji. Najpopularniejsze to choba osCommerce i Sote. Są to płatne sklepy ale bardzo rozbudowane.
Jak wpiszesz w google "sklepy internetowe" to napewno coś znajdziesz.
Można sie tez pokusić o wykupienie hostingu z peinstalowanym systemem sklepu bo taka możliwość też jest.
Jeśli chodzi o zmianę wyglądu to nie jest to problem, w sumie zmienic można prawie wszystko.
A i jest jeszcze możliwość do Joomli podpięcia systemu sklepu, sam się tym nie bawiłem wiec nei wiem jak to funkcjonuje. Możliwości wiele, wybór należy do Ciebie.
pozdrawiam
Łukasz
atomek4
4.07.2007, 09:31:20
Cytat(luck40 @ 3.07.2007, 22:17:47 )

Najpopularniejsze to choba osCommerce i Sote. Są to płatne sklepy ale bardzo rozbudowane.
Od kiedy
osCommerce jest płatny?

Poza tym kolega chyba szuka CMSa a nie kolejnego sklepu internetowego.
luck40
4.07.2007, 13:34:28
Ok pomyliło mi się z tym osCommerce