Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Komunikator z obsługą gg
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
Black-Berry
Zna ktoś może jakiś komunikator który mógłby zastąpić gg? Ale taki w którym mógłbym wykożystywać móhj stary numer gg. Chcę zmienić bo wkurzające sa w nim reklamy.
Diwi
W każdym programie obsługującym protokół GG możesz używać swojego starego numeru. Przykład: Konnekt, Tlen, Stefan itp.

Pozdrawiam
webdice
W każdym z dostępnych komunikatorów masz reklamy (za pieniądze z reklam, twórcy mogą rozwijać dalej swój program), reklamy można usunąć, ale moim zdaniem nie ma w tym nic złego że się wyświetlają, poza tym autorzy się napracowali i dalej pracują żebyśmy my użytkownicy nie mieli problemów z komunikacją, więc niech coś z tego maja.
Black-Berry
@webdicepl Rozumiem ale w gg to juz troche za duzo.
@Diwi ddzieki za liste.
Sokal
Ja polecam Konnekta, sam go używam i nie zamieniłbym go na nic innego. Mnóstwo pluginów, skórek czy czego jeszcze chcesz...
Black-Berry
@Sokal O to mi właśnie chodziło - wygląda świetnie i nie ma reklam smile.gif Zobaczymy czy nie będzie przestawiał wiadomości tak jak miranda smile.gif Pozdrawiam.
sztosz
Hej, Hej, zaraz zaraz! Mirandy używam od kilku lat i ani razu mi nie przestawiła żadnej wiadomości. W czym problem? Nie rezygnuj z niej smile.gif Miranda, to jeden z najlepszych software'owych tworów! Mówię o stronie użytkowej, w kod nie patrzyłem winksmiley.jpg
grzemach
Ja bym troszke inaczej napisal, w kazdym dostepnym na Windowsa sa reklamy, bo np w Linuxowym Kadu, nie ma reklam w ogole smile.gif ale to tylko takie czepianie sie z mojej strony tongue.gif
Black-Berry
Cytat(sztosz @ 29.06.2007, 02:17:37 ) *
Hej, Hej, zaraz zaraz! Mirandy używam od kilku lat i ani razu mi nie przestawiła żadnej wiadomości. W czym problem? Nie rezygnuj z niej smile.gif Miranda, to jeden z najlepszych software'owych tworów! Mówię o stronie użytkowej, w kod nie patrzyłem winksmiley.jpg
Może miałem jakąś machniętą wersję ale jak ktoś mi pisał o 23.50 i nagle poźniej napisał o 00.10 to ta starsza wiadomość lądowała na górę listy. Nie sortowała tego po dacie tylko po samych godzinach :/
sztosz
Cytat(grzemach @ 1.07.2007, 10:24:01 ) *
w każdym dostępnym na Windowsa są reklamy

W Mirandzie nie ma winksmiley.jpg

@Black-Berry: Pewnie jakiejś starej wersji pluginu srmm używałeś. Tabsrmm robi cuda smile.gif Nie walają ci się różne okienka po ekranie, wszystko w jednym na zakładkach smile.gif (ale w kilku też można jak ktoś woli winksmiley.jpg ). A z godzinami nie ma problemu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.