Witam.
Jestem początkującym w dziedzinie PHP, więc proszę o wyrozumiałość. Mam następujący problem:
Jak uruchamiam stronę, to wczytuje się strona główna i jest OK. Klikam na dowolny link w menu i włącza się odpowiednia strona. Na pasku adresu widnieje zapis: localhost/~stronka/index.php?op=2. Natomiast, gdy chcę przełączyć na inną stronę, to nie chce się przełączyć i w pasku adresu dodaje się znak #: localhost/~new_sp16/index.php?op=2#. Przy ponownym odpaleniu stronki, kliknąłem na niedziałający link i zadziałało, ale jak chciałem wejść na inną podstronę, to też nie działa. Podsumowując: pierwsze kliknięcie przenosi mnie na dowolną stronę, natomiast przy drugim kliknięciu nie wczytuje się już żadna strona i pojawia się w pasku adresu dodatkowo znak #. Swoją stronę testuję na Krasnalu 2.7.
Jakby trzeba było podać jakiś fragment kodu, to dajcie znać.
Pozdrawiam.
<ul>
<li><a href="index.php?op=1">STRONA GŁÓWNA</a></li>
<li><a href="index.php?op=2">STRONA 1</a></li>
<li><a href="index.php?op=3">STRONA 2</a></li>
<li><a href="index.php?op=4">STRONA 3</a></li>
<li><a href="index.php?op=5">STRONA 4</a></li>
<li><a href="index.php?op=6">STRONA 5</a></li>
</ul>
Dzięki my salsa. Miałeś rację. Ten kod powyżej jest z pierwszego podmenu. Jak się przełączam na inną stronę to też mi się zmienia menu. I w tym nowym menu jeszcze nie określiłem linków. Przeoczyłem to. Jeszcze raz dzięki.[php]