przedstawie moze do czego mi taki cms potrzebny !
Siedzi pani w sekretariacie i musi co jakis czas aktualizowac strone, na jedną podstrone "newsy" musi wysyłac newsy z zalązkiem newsa, datą publikacji , jakims plikiem oraz z rozszerzeniem newsa. Na podtsrone "pliki" pani musi wyslac zdjecie (miniaturka + wieksze) oraz link do pliku w formacie pdf!
Najlepiej jak by było roździelenie na admina oraz na userów. Generalnie obsługa ma byc prosta bez zbednych przycisków zeby nie mącic w głowach biednym panią!
Jak dotąd obczajam joomle, spełnia moje wymagania w 98% poniewaz jest prosta ale dla kogos kto posiedzial w jomli pare dni natomiast znajac zycie takie panie z sekretariatu bedą przerazone mnustwem przycisków jakie nam oferuje joomla oraz inne portalowe cmsy. Niestety w joomli nie mozna zropbic zeby user publikował bez zgody admina cokolwiek( jak by mozna bylo to by rozwiazało moj problem)
wiec moje pytanie brzmi : ma ktos taki cms, uzywał go, moze go polecic ? niekoniecznie darmowy hmm do 200 zł mogłby byc!
a 2 pyt: WIE KTOS MOZE JAK OBEJSC PROBLEM Z PUBLIKACJą artykułów w joomli przez usera

za odp dziekuje !