Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [design]grupa Freelancerska
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Moli
Witam

Chce dowiedzieć się co myślicie o designu, który ma być użyty w grupie tworzącej strony www.

http://www.bezio.i365.pl/1.jpg

Pozdrawiam i czekam na opinie.
kwiateusz
jak dla mnie ok
ładne, przejrzyste, łatwo coś znaleźć, nie razi po czach i przy tym proste bez zbędnych bajerów
Cezar708
tylko dlaczego część jest po polsku a część po angielsku? Opcji językowej nie widzę a uważam, że jeśli chcecie uderzyć do zarówno polskich jak i zagranicznych klientów to się na pewno przyda.
bezio
Cytat
tylko dlaczego część jest po polsku a część po angielsku? Opcji językowej nie widzę a uważam, że jeśli chcecie uderzyć do zarówno polskich jak i zagranicznych klientów to się na pewno przyda.

Ponieważ jest to przykladowy tekst winksmiley.jpg .Jak strona będzie już chodzić to teksty będą calkiem inne .

Pozdrawiam.
nexon
Strona bardzo ładna

Najbardziej mnie gryzą te przyciski [Zobacz nasze realizacje] i [Zobacz Online] trochę za ciemne... jakby dało sie je jakoś bardziej dopasować do treści...

Hymm... Jakbym miał się czepiać już to bym powiedział że jak ktoś jeszcze używa rozdzielczości 800x600 to za mało tekstu by widział... w końcu to logo z panelem 'szukaj' i nagłówkami to jakieś 300px a do tego dochodzi jeszcze pasek narzędzi przeglądarki i pasek start zostanie jakieś 200 - 300 px na margines górny menu i tekst ale kto teraz używa 800x600 hyhy...

o i taki szczególik na dole cienie się ostro kończą haha.gif

Jednym słowem strona cacy
SHiP
Jest bardzo ładnie. Mi sie nie podobają te przerywane poziome linie(szczególnie u góry). Nie oddzielają niczego wiec moim zdaniem są zbędne. Kontrast kolorow wystarcza.
sf
wg mnie ta droga nie trafiona.. przydałoby się coś bardziej związanego z branżą
Ludvik
Ładne, ale za duże jak dla mnie. W 1024x768 widać praktycznie tylko top. No i ta droga nie odzwierciedla treści strony.
kris2
Fajny pomysł ale za dużo białych/pustych przestrzeni.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.