Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: forum praca oferowana
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
zalew
moze by tak rozdzielic to forum na 'praca darmowa' i 'praca platna'? albo dac w regulaminie nakaz pisania w klamrach czy nawiasach np." [zdalna]{za friko}system portalowy" winksmiley.jpg ....?
zawsze zagladam na to forum i troche szalu dostaje ze 3/4 ogloszen to za darmo albo za banner na stronie moje_pokemony.w.interia.pl; dzialy 'praca' dla niektorych sa stalym elementem, a tu wiekszosc ogloszen jest niepowazna..
tylko ja tak uwazam i niepotrzebnie krzycze czy komus tez to przeszkadza? winksmiley.jpg

pozdr
Bakus
Jestem za!

Wszystko co napisałeś wyjąłeś mi z ust...
Tyle tylko, że mi się pisać nie chciało...
itsme
nie widze takiej koniecznosci - przy 10-20 dodatkowych postach w ciagu miesiaca robienie dodatkowego dzialu jest zbyteczne.

Zas jezeli kogos naprawde interesuje praca platna poswieci 10 s na skoncetrowanie sie i stwierdzenie czy dany post jest keszowy czy free

Pozdrawiam
Sir Blade
Cytat
nie widze takiej koniecznosci - przy 10-20 dodatkowych postach w ciagu miesiaca robienie dodatkowego dzialu jest zbyteczne.  

Zas jezeli kogos naprawde interesuje praca platna poswieci 10 s na skoncetrowanie sie i stwierdzenie czy dany post jest keszowy czy free

Pozdrawiam

true true....

dodam jeszcze, ze jak na takie forum to oferty wygladaja slabiutko i nie powaznie. choc sam nie jestem programista a pm'em to ogladajac oferty pracy na naszym forum czesto boli mnie brzuch... ze smiechu

pzdr
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.