Jeśli ktoś by potrzebował informacji to by wszedł nawet na najgorszego htmla bez css... w tym przypadku chyba bardziej liczy się treść niż oprawa, pamiętam jak kiedyś grałem w diablo i znalazłem stronkę czysty html marnawa grafika ale było tam wszystko od opisu przedmiotów po edytory, patche do wszystkich wersji i nawet cracka... Także te szczegóły nie są zbyt istotne, ale:
- Przydało by się jakieś ładne tło bo ten pasek taki samotny na czarnym dziwnie wygląda... Może jakaś mapa stara pogięta taka...
- Wchodzisz i zastanawiasz sie co to jest

(Załóżmy ze ktoś nie wie co to za gra i że taka gra w ogóle istnieje) tzn przydałby sie jakiś napis na logo... może "Voyage Century Online | MMORPG osadzone w czasach rozwoju handlu morskiego

". nie wiem co to za gra nie grałem ale napis by sie przydał...
- Te zielone koła sterowe na nagłówkach menu... hymmm... może złote by tak zrobić?
- Tekst "Jeszcze nie masz u nas konta?(...)" opiera się o bok menu tak samo ten formularz i [online]... Z lekkim marginesem byłoby ładniej tak 3 - 7px.
- btw formularz z tymi blokami 3d słabo pasuje do piratów może jakiś styl pod niego?
- sidebary dziwnie zakończone... właściwie nie zakończone ;> zrób z nimi tak samo jak z paskiem [witaj gość] weź grafikę z przeciwległego i wstaw obok to będą się uzupełniać...
- o na dole kolejny pasek...
- stopkę wycentruj
- styl punktacji dla ankiety
Layout pozostawię bez oceny to jest kwestia gustu... myślę ze oceniać można stronę estetyczną z tym ze to jest cms - nigdy z nich nie korzystałem i nie wiem jak tam jest czy tam można zmieniać kolejności menu czy nie... w każdym bądź razie [zaloguj] przeniósłbym w bardziej widoczne miejsce co najmniej ponad [online]...