Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] konwerter alfabetu
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Louner
Witam; bardzo proszę o ocenę funkcjonalności i intuicyjności tego oto skryptu:

http://pol-rus.puklerz.pl/

Pozdrawiam
Speedy
Mnie się podoba to dynamiczne konwertowanie w trakcie pisania. Nie wiem, jak jest z poprawnością działania tego skryptu pod względem gramatycznym, gdyż niestety nie znam języka rosyjskiego.
Moim zdaniem przycisk "idź" powinien być poniżej pola z "tekstem oryginalnym", żeby po zakończeniu pisania od razu było wiadomo, gdzie trzeba nacisnąć i żeby nie było potrzeby przewijania strony na dół. Na samym przycisku nie powinno być "idź", bo chyba nikt nie chce nigdzie iść winksmiley.jpg. Bardziej adekwatny byłby tekst: "Konwertuj tekst na język rosyjski" lub "Przetłumacz" itp.
kwiateusz
chyba dba o poprawność bo kilka razy po wyswietleniu wyrazu zmieniało szyk zdania smile.gif
ale na 100% tez nie powiem bo rosyjskiego nie znam, aczkolwiek takie smutne to i strasznie proste, ale funkcjonalne winksmiley.jpg
Louner
Dziękuję za opinie. smile.gif Przesunąłem przycisk wyżej; teraz jest lepiej.
gilbo
A ja mam forbidden...
Turgon
Jak odgrzewasz stare kotlety, to co się dziwisz tongue.gif?
acztery
turgon zerknij na date. raptem 14 dni i to ma być stary kotlet... kotlet to sam jesteś... smile.gif
Turgon
Wiesz, wg mnie moja figura nie pozostawia żadnych życzeń, dlatego będąc mądrym nie odpowiem na twoje grubiaństwo winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.