Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: CMS dla firmy
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Systemy portalowe i CMS'y
gwozdziu
Siema,

Projektuje strone www dla agencji reklamowej, cały design w wersji html mam już opracowany, szukam jakiegoś CMS-a nie ingerującego w w wygląd strony... tzn strona ma wyglądać tak jak ja to sobie wymyśliłem a nie jak pospolity szablon. Bardzo ważne jest aby posiadała określone funkcjie : dodawanie produktów wraz z ceną miniaturą zdjęcia krótkim opisem i możliwością np powiększenie zdjęcia przez najechanie na miniature :] . możliwość dodawania formularzy, wmiare prosty w obsłudze ale to nie jest warunek konieczny, wkońcu photoshop też na początku wyglądał strasznie :]

No i of course musi być darmowy :/

Baaaaaardzo bym był wdzięczny za pomoc i wskazanie mi odpowiedniego cms'a (jakieś porady od doświadczonego użytkownika też byłyby mile widziane :] ) .

Pozdro,

p.s. aaaa nie znam nie umiem nie dam rady napisać od początku w php....
Indianin
http://opensourcecms.com/
jest tego masa
Cysiaczek
Ja tak tylko gwoli rozwiania marzeń snitch.gif
Darmowy? No co Ty? Nawet jak znajdziesz coś, co będzie miało niemal wszystko, czego potrzebujesz, to i tak za chwilę wydasz kilkaset lub nawet kilka tysięcy na doprowadzenie tego do stanu używalności i nowe funkcje. Darmowe rozwiązania to możesz traktować jako bazę rozwojową. Moim zdaniem lepiej zrobisz, jak od razu zlecisz komuś napisanie/modyfikację.

Pozdrawiam.
romus
Cytat(gwozdziu @ 8.09.2007, 22:50:51 ) *
nie ingerującego w w wygląd strony..
...wmiare prosty w obsłudze....

sNews
gwozdziu
z sNews wszystko byłoby cacy gdyby nie fakt że nie mogę dodawać produktów z miniaturami i opisem w formie jaka bymi odpowiedała , musiałbym wszytsko ręcznie w xhtml'u robić więc odpada , bo cms bez danej funkcji jest dla mnie bezużyteczny :/
romus
W czym problem?
Tworzysz jeden szablon, a później ctrl+c - ctrl+v, zmieniasz tylko opis i nazwę(numer) zdjęcia (miniaturki).
zur887
To już chyba Joomla! zainstalować + pare małych dodatków. Czy też PostNuke, PHP-Nuke (z dodatkami bezpieczeństwa) MyPHPNuke OpenPHPnuke - odłamy PHP-Nuke. 
Ja osobiście polecam PHP-Nuke na sam początek, łatwo piszę się moduły, łatwo zmodyfikować templatki no i jest znacznie więcej dostępnych do niego dodatków czy też modyfikacji, z bezpieczeństwem nie jest już tak źle, wystarczy Nuke Senitel i jest si smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.