mam pewien drobny problem który wyprowadza mnie z równowagi. Mianowicie, jest taka oto strona [patrz na koniec]. Problem polega na tym, że kiedy w IE wpisuje adres email do rubryki i wciskam Enter - strona sie restartuje ale ewidentnie nie przesyła danych do index.php [co skutkowałoby tu nadaniem $getstud=1]. Co innego gdy używam Mozilli albo gdy naciskam myszką na guzik "Wyślij" - wtedy jest OK, index pobiera i przetwarza email. Możecie coś poradzić?? Na googlach znalazłem trochę stron, ale nadal nie bardzo widzę u mnie problemu...
Będę wdzięczny za pomoc.
<html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2"> </head> <center> <FORM action="index.php" method="post" lang="pl"> <INPUT type="hidden" name="page" value="stud"> <p>Jeżeli chciał(a)byś brać udział w kolejnych badaniach, proszę zostaw nam swój e-mail:</p> <input type="text" name="email"> <p><?php if ($getstud==1) echo '<font size="3"><font color="#FF0000">Otrzymaliśmy Twój adres. Dziękujemy!</font>';?></p> <input type="submit" name="wyslij" value="Wyślij"> </form> </body> </html>