Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak pobrać dane o wpłacie na konto?
Forum PHP.pl > Forum > PHP
soldi
Witam Formowiczów.

Chciałbym się dowiedzieć jak pobrać dane z konta bankowego na temat wpłat, czy istnieje w ogóle taka możliwość, chodzi mi o to aby pobierać dane z rachunku wrzucać je w parser i wyciągać dane od kogo i na jaka kwotę wpłynął przelew na mój rachunek, ewentualnie gdzie takich informacji szukać.

Będę wdzięczny za każdą informację.

Jeśli ma to jakieś znaczenie, konto jest w Banku PEKAO SA.
BORG
Nawet jesliby sie dalo, to byloby to skomplikowane... Ja tam se sam sprawdzam stan konta i wplaty i recznie wpisuje kto ile i kiedy wplacil
eljot
Chyba cURL Ci pomoże. Przeczytaj o nim TUTAJ
tehn
spytaj w banku czy posiadają taką usługę... możliwe że będziesz mógł otrzymywać dzienny raport na maila...
jedrek
Żaden szanujący się bank nie do Ci dostępu do swojego systemu. To światowy standard.

Za to niektóre banki (dla dużych klientów) zgadzają się na wysyłanie raportów o operacjach codziennie.
Nie słyszałem o takiej usłudze dla "małych".

Jeżeli nie zależy Ci na czasie to w mBanku co miesiąc mogą Ci wysyłać CSV z owymi danymi winksmiley.jpg
soldi
Wysłałem zapytanie czy jest możliwość generowania raportu dziennego i zobaczymy
w panelu jest taka opcja ale niestety trzeba to robić ręcznie, być może mogą słać raport ma maila,
zobaczymy co odpowiedzą, w końcu kto pyta nie błądzi.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.