soldi
4.10.2007, 01:35:29
Witam Formowiczów.
Chciałbym się dowiedzieć jak pobrać dane z konta bankowego na temat wpłat, czy istnieje w ogóle taka możliwość, chodzi mi o to aby pobierać dane z rachunku wrzucać je w parser i wyciągać dane od kogo i na jaka kwotę wpłynął przelew na mój rachunek, ewentualnie gdzie takich informacji szukać.
Będę wdzięczny za każdą informację.
Jeśli ma to jakieś znaczenie, konto jest w Banku PEKAO SA.
Nawet jesliby sie dalo, to byloby to skomplikowane... Ja tam se sam sprawdzam stan konta i wplaty i recznie wpisuje kto ile i kiedy wplacil
eljot
4.10.2007, 08:36:05
Chyba cURL Ci pomoże. Przeczytaj o nim
TUTAJ
spytaj w banku czy posiadają taką usługę... możliwe że będziesz mógł otrzymywać dzienny raport na maila...
jedrek
4.10.2007, 11:54:02
Żaden szanujący się bank nie do Ci dostępu do swojego systemu. To światowy standard.
Za to niektóre banki (dla dużych klientów) zgadzają się na wysyłanie raportów o operacjach codziennie.
Nie słyszałem o takiej usłudze dla "małych".
Jeżeli nie zależy Ci na czasie to w mBanku co miesiąc mogą Ci wysyłać CSV z owymi danymi
soldi
4.10.2007, 12:38:36
Wysłałem zapytanie czy jest możliwość generowania raportu dziennego i zobaczymy
w panelu jest taka opcja ale niestety trzeba to robić ręcznie, być może mogą słać raport ma maila,
zobaczymy co odpowiedzą, w końcu kto pyta nie błądzi.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.