Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [layout] Sklep
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
stoprocent
Czesc dawno juz nic nie wrzucalem takze moze juz czas.
Wiem wiem jest balagan w tekstach raz lorem raz polski raz angielski ale szczerze juz mam dosc samego lipsum.

http://100procent.info/3style/
mike
Dla mnie bomba. Bardzo mi się podoba.
Jedyne zastrzeżenia to, że szara czcionka w kilku miejscach za mało kontrastuje z tłem i to, że marnotrawisz miejsce u góry. Po co tam pusta przestrzeń? Swobodnie możesz podnieść całość o 70px

Lubię takie designy. Lubię je ciąć biggrin.gif
Jakbyś szukał to zrobię to z przyjemnością.
tiraeth
Zajefajne!

Elegancki FLASH w topie (nawigacja + logo, coś estetycznego) i będzie normalnie wypas.
Odnośnie stopki - popraw. Bo jest mało widoczna. Daj większą, na tło stopki wrzuć "drewno", tekst fontem topowym (plik graficzny).
mike
Nieee, nawigacja we flahu? ohmy.gif
Słyszałeś pojęcia takie jak usability/accessibility?
stoprocent
Dzieki za komentarze, tak jak mowil mike flash odpada. Co do footera to drawna juz wystarczy.
Header moglbym podsunac ale strzasznie pozytywnie mnie to drewienko nastawia i kurcze z bolem bym podsuwal calosc ale ... zobaczymy winksmiley.jpg

@mike, to jest ze tak powiem non profit bo dostaje za to fistaszki a ze w pracy mam troche nudne porjekty to robie to dla relaxu.
To sa znajomi takze nie chce na nich zarabiac.
Tak czy tak dzieki za chec.
lectric
Ofertę specjalną daj z lewej strony a nasze newsy z prawej albo gdzieś indziej.
sf
Niezłe, w końcu jakaś praca na poziomie smile.gif Ja bym nic nie zmieniał, projekt jest ładny i dobrze przemyślany.
vokiel
Kolumne newsów masz oddzieloną pionową kreską, może zrób też tak przy tej po prawej gdzie jest oferta specjalna.
Generalnie dobra robota. Te drewienko jest nice smile.gif
Moli
No naprawdę ładny design smile.gif Ma styl smile.gif
stoprocent
Cytat(lectric @ 11.10.2007, 22:07:18 ) *
Ofertę specjalną daj z lewej strony a nasze newsy z prawej albo gdzieś indziej.

Uwielbiam takie komentarze, bardzo konstruktywny : "albo gdzies indziej"
Jesli mam zmienic to przynajmniej chcialbym wiedziec dlaczego.

Cytat(vokiel @ 12.10.2007, 07:44:04 ) *
Kolumne newsów masz oddzieloną pionową kreską, może zrób też tak przy tej po prawej gdzie jest oferta specjalna.
Generalnie dobra robota. Te drewienko jest nice smile.gif

TODO smile.gif

@Edit : Jako ze ich oficialnym kolorem jest czerwien to podaje link to wersji czerwonej a ze jestem ciekawy ktora lepiej wyglada to stary link zostaje:

Czerwien : http://100procent.info/3style/v2
Pomaranc : http://100procent.info/3style/
lectric
Cytat(stoprocent @ 12.10.2007, 11:05:06 ) *
Uwielbiam takie komentarze, bardzo konstruktywny : "albo gdzies indziej"
Jesli mam zmienic to przynajmniej chcialbym wiedziec dlaczego.

Ja Tobie napisałem co moim zdaniem powineneś zrobić z kategoriami, newsy mnie jak zauważyłeś nie obchodzą. Najwidoczniej są mniej ważne niż kategorie które w większości sklepów, portali są po prawej stronie, co ma też swoje wytłumaczenie. Nie oczekuj, że rozpisze wszystko na gotowca.
stoprocent
Przeczytalem ostanie twoje posty na forum i nie wnosza nic nigdzie, piszesz to samo co inni "tak jak X powiedzial ..." albo cos w stylu za male menu.
Sorry szefie ale jak dla mnie to nabijani postow.
Ja nie oczekuje gotowca od kogos kto nic nie wnosi do tematu.

A tak wogole to "wiekszosc" nie zawsze swiadczy ze cos jest dobre. Wiekszosc polakow wybrala pis i nic z tego nie wyszlo.

A newsy na tej stronie sa bardzo wazne poniewaz tworza oni roznego rodzaju eventy wyjazdy itp.

Kategorie po LEWEJ ... owszem ale na stronie sklep on-line smile.gif
barteekk
Dla mnie layout super.

Wydaje mi się, że ewentualnych poprawek będzie można dokonać po wdrożeniu skryptu sklepu internetowego, będzie widać czego brakuje, a co trzeba poprawić winksmiley.jpg

Może trochę ten pusty (zazwyczaj) koszyk jakoś mi nie pasuje.

Pozdrawiam.
lectric
Cytat(stoprocent @ 12.10.2007, 12:19:34 ) *
Przeczytalem ostanie twoje posty na forum i nie wnosza nic nigdzie, piszesz to samo co inni "tak jak X powiedzial ..." albo cos w stylu za male menu.
Sorry szefie ale jak dla mnie to nabijani postow.
Ja nie oczekuje gotowca od kogos kto nic nie wnosi do tematu.

Dziwny masz zwyczaj wnoszenia do tematu cudzych wypowiedzi z innych tematow.
Bardziej glupie jest mieszanie polityki w temacie nie zwiazanym z nia.
Nabijanie postow zaczeles teraz Ty, smutki i zale na PW.

P.S. nie jestem Twoim szefem, sam wiesz gdzie go mozesz szukac.
stoprocent
zal mi cie ... ja jestem na forum od 4,5 lat i napisalem 317 postow takze nie mow mi o nabijaniu. A ja tylko cytowalem twoje posty pisane w ciagu 5 minut prze ciebie. A mowienie ze cos jest glupie zachowaj dla siebie bo ja nikogo nie obrazam a ty tak.
tiraeth
Zamkniecie się obaj? To nie miejsce na flame'y...

Niech jakiś moderator to zamknie, oczyści albo powarnuje, bo to już się zaczyna robić niezła piaskownica.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.